my Convocation Day..

August 26, 2009

MAJLIS KONVOKESYEN POLITEKNIK KOTA BHARU YANG KE 22

Date : 18th August 2009
Day : Tuesday

Location : Dewan Sri Cahaya, Politeknik Kota Bharu, Kelantan Darul Naim

Time : 8.30 pm



Nak cite pasal konvo yang saya excited sangat-sangat aritu.
Kene pakai baju putih. Kene pakai tudung ade line yang x cantik.
Susah betul nak pakai tudung tuh..
Tapi nie lah saya letak entry saya bertudung.


Dulu sem 1 masuk suma orang tegur x reti pakai tudung ke.
sebab saya free hair. Ramai yang tegur cara pemakaian tudung saya nie.
Bukan pandai pun nak matching tuddung dengan baju.
Kalau tudung yang ade pun mesti tudung warna asas je..
Cam kaler putih, hitam, krim, pink & purple.
Bila dah lama baru pandai pakai dan belajar skit2.
Maklumla g kelas je pakai tudung.
Bila kuar free hair balik.
Kalau pasal rambut tau je nak jaga.
Tapi bila tudung x tau lak.
Huhu
Ramai yang anggap saya seorang yang sosial sebab saya free hair.
Tapi lama-lama baru diorang tau perangai saya sebab dah kenal.


Selama 4 hari berada ni negeri Pantai Timur, Kelantan.
Saya sangat merindui bandar Kota Bharu.
Kawan & Classmate Diploma Ukur Bahan saya.
Terasa cam kejap je 3 tahun bersama kawan-kawan tercinta.
Negeri inilah first negeri yang saya merantau & belajar adat dan budaya negeri orang.


Masa kat sana, saya bersama my girlfriend stay kat homestay dekat dengan poli kiteorang.
Sangat-sangat rindu diorang nie.
Rindu saat duk umah sewa sama selama 3 tahun.
G kelas sesama. Dahla satu kelas lak tuh.
Kiteorang ramai yang pegi dulu ke Kelantan sebab ade raptai.
So parent masing-masing datang lewat.
Datang tym konvo je.
So kiteorang leh enjoy reramai.


Kat bawah nie nak kongsi gambar-gambar konvo.
Setakat nie tunjuk yang mana ade dulu k.
Kalau ade lagi pasni upload lagi kat blog k.


Ok firstly gambar saya bersama dengan Mama saya.
Mama, Tima kasih datang last minit.
Ingatkan dah x datang dah.
Thank for bunga gak..


Ciuman seorang Mama kepada anaknya =)


Gambar bersama my girlfriends..
Rindu sangat dengan makcik-makcik nie.

Me, Liezza, Bella & Zuzu.


Me, Liezza, Bella & Zuzu again.
Sorang x ckup, Bai ilang g mana ntah.



Gambar reramai bersama classmate Diploma Ukur Bahan


Farid, Me, Liezza, Bella, Zu & Zyhne.


Yang berdiri : Pang Wei Jia, Farid, Me, Liezza, Bella, & Zu.
Yang duduk : Tajul, Firdaus, Zhyne & Chalor.



Atas : Tajul, Zhyne, Hairul, Farid, Zohir, Firdaus & Erik.
Bawah : Ude, Farid, Liza, Me, Bella, Zu & Jepri.



Eh, asal tengok tempat len nie.


Ye kami graduan!!


Zhyne, Hairul, Tajul & Zohir.


Nie lak gambar bersama skandal2.
ish xde la classmate la..

Me & Erik.


Me & Zhyne.

ini blog zhyne.

http://zhyne.blogspot.com/



P/S :
Ade banyak gambar lagi konvo nie.
Nak edit.
Pastu ade nak kumpul dari kawan-kawan.
Kalau boleh pasni upload pic untuk konvo lagi.
Kongsi bersama kawan-kawan blog lak.


You Might Also Like

20 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community