Hello!! Happy Blogging!! Story about buka puasa..

September 29, 2009

Gambar posing di tepi pantai Jeti Jerejak.


Hye everyone!!
Happy Blogging!!


Rindunye nak berblog nie. Rindu sangat nak update blog.
busy dengan raya.. Pegi sana sini.
Anyway penat. Tapi best bila dapat jupe kawan-kawan yang balik bercuti.
& best beraya bersama adik-adik dan keluarga.
Laptop pun dah okay. Pasni dah janji dengan diri sendiri.
Nak jaga 'Baby Clara' baik2. Akan selalu update antivirus.
Akan scan pendrive dulu.


Banyak benda nak kongsi nie.
Majlis Buka Puasa, Raya, BBQ..


Firstly, nak kongsi cite buka puasa yang lepas.
Dua hari sebelum puasa, 18 hb September 2009 yang lepas,
hari Jumaat x dapat cuti lagi.
Bekerja macam biasa, pagi ade tazkirah, pastu balik opis.
Bila balik opis je, bosan je.
semangat raya dah ade so keje x buat sangat pun.
Ade lak staf lain yang dah cuti.
Mintak cuti awal walaupun dah diberi cuti seminggu.
& our boss bagi cuti halfday.
Yahoo!! Hepi!!


Pic nie kat kedai Bracnh Outlet kat Queensbay Mall..


So after dat, salam raya dengan officemate & my boss..
Pegi beli kueh raya semestinya favorite almond london.
Pastu balik umah siap rehat2 dulu.
Pukul 3 siap2 dan pukul 4 keluar dari umah ke tempat buka puasa..
So kat cni nak kongsi skit gambar2 skit..


Snap2 dalam kerete. Sebelum sampai tempat berbuka..


Nie sebenarnya kasut raya. Tapi dah dipakai sebelum raya.
Lebih kurang la. Suka kasut nie sebab design yang unik..



P/S : After dis, akan upload gmbr buka posa bersama kawan-kawan lak. Part 2 lak. So wait k. Setakat nie je untuk hari nie.



You Might Also Like

17 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community