Sushi King + Forever 21

October 19, 2009

Rasa cam malas nak berblogging pun ade.
Anyway tensen sangat dengan keje.
Banyak sangat benda jd dalam 1 masa.
Serabut je kepala.
Xpenah rasa down sangat camnie.
Memang lemah semangat.
Feel like I am the bad person in world.
Not a lucky girl.
So sad.
Hate this part happen in my life.
But life my must go on right.
Hidup kene Happy kan..
This part le nak kene maintain.
Keep smiling!!


Saturday, October 17



Going out with my girlfriend, Wadah.
Keje seminggu memang penat gile.
So weekend jer boleh hangout kan.
Lagipun lama x hangout dengan Wadah nie.
Wadah suruh teman belikan present for his boyfriend.
Kiteorang pegi Queensbay Mall jew.


Tapi sebelum kiteorang pegi window shoppin dulu.
Masuk Forever 21.
Wadah suke sangat try baju kat fitting room.
Suka try baju banyak tapi bukan beli suma pun.
Dia cakap nanti promoter kat situ xde keje nak wat.
Bagi diaorang lipat baju.
;-)






Baju-baju kat Forever 21 banyak cantik2.
Menang terasa sangat nak beli.
Tapi sabar jer la.
Sehelai rm99. Kalau 3 helai dah sampai rm300 kan.
Nak beli tapi tggu dapat gaji je la.
Kalau beli sekarang takut duit x ckup sampai hujung bulan.
So sabar jerla.





so ade try 3 helai baju kat atas nie.
Tiga-tiga cantik.
Xtau nak beli mana satu.
Kalau ikut nafsu tiga2 cantik taw.
Menang nak beli sangat2 nie.
Which one is nice?? Plz2..
Wadah cakap baju yang pic 1 cantik sebab ade belt.



After dat kiteorang pegi makan kat Sushi King lak.
Wadah nak sangat makan kat c2.
So ikut jer la.
lagipun lama x makan sushi nie.




Nie plak antara juadah kami bersama sushi.
Anyway sangat sedap.
Suka yang ade cheese.
Nice!!



Ok ini aje untuk update kali ni.
So next update akan datang.
Xtau bile.
Ikut keadaan semasa tuan punye blog.
Sebab bz sangat dengan keje nie.
Ok Chow =)


You Might Also Like

10 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community