Georgetown White Coffee

November 15, 2009

Last Saturday, me and my sister, Diyana went to Pragin Mall and Komtar.
We have some shoppin and then went to Georgetown White Coffee.


GEORGETOWN WHITE COFFEE




Aku memang peminat white coffee & suke lepak kopitiam.
Oldtown White Coffee pun memang favorite.
sampai digelar duta OldTown.. nasib baik bukan ratu.
Georgetown White Coffee nie lebih kurang sama je cam Oldtown White Coffee.
tapi menu dia banyak skit la.
Curry Mee & Javanese Mee tetap ade kat sini.




Anyway aku suka sangat dengan tempat nie.
Menarik.
Boleh pilih nak lepak luar xpun dalam.
Kalau luar boleh tengok orang lalu lalang.
tengok kete jem.
Kali nie saje nak bawa adik pompuan aku datang lepak cni.
Upah minum sebab teman aku shoppin baju.


Air yang aku order, Soya Cincau.
Sedapnye.


Mocha White Coffee.


Rojak Buah


Funfries


Kiteorang saje amek makan ringan jer.
Macam menu di atas la.
Sebab sebelum kuar dah makan kat umah.
Bukan diet ke jaga makan ke.
I am not a diet person.
Saya seorang kuat makan.





Posing me with my adik.
Sape lagi cute??
Me or my adik.
Kiteorang nie selalu gaduh tapi time kuar baik sangat2.
Saya sayang adik saya.
Tapi bila gaduh saya x sayang..
Hehehehe



Posing dari tuan punye blog.
Di depan Georgetown White Coffee.
Memang saja pilih tempat depan tuh.
Nak amek pin ngadap depan kedai.
Muahahah =)



P/S : saya rindu Bell, Liezza, Zuzu, Bai & Zai. Miss U All..

You Might Also Like

8 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community