line clear!!

November 10, 2009

Sebenarnye dah lama nak post entry nie.
Tapi terlalu bz.
Bile tengok gmbar dengan kawan-kwan nie.
Rindu lak.


Inilah my bestfriend kat Penang nie.
Fazirul & Nyak Ridzuan...
Kawan dari sekolah teknik lagi.
dari form 4 sampai sekarang,
so dah 7 tahun kami berkawan.
Lama kan.
Walaupun masing bz dengan hal masing-masing.
dan belajar jauh2.
Tapi hubungan kami masih rapat macam kat sekolah dulu.


Kawan baik saya lagi sorang nama Nadiah Alwani study jauh.
Kat UTHM Batu Pahat, Johor.
So dia xde la.
Kami kuar bertiga.
X kisah walaupun sorang je gurl.
Lagipun dah kenal lama & hubungan kami rapat sangat.


To Nadiah Alwani,
Cepat2 le balik Penang.
Amat merindui dirimu.
kawan yang suke shoppin..
Muahaha


OLD TOWN WHITE COFFEE



Pic2 nie tym kami kuar lepak bertiga.
Kami suka Makan!!
Nak copy gambar from my laptop.
So kiteroang deal nak lepak kat Old Town Bayan Baru.
So sembang-sembang sambil tengok gambar raya kiteorang yang lepas.
Just minum je x makan pown kat c2.


Nyak, Me & Fazirul..


Me & Fazirul


Me...

my Lime Juice..




Fazirul yang x abis-abis dengan FarmVille.
dah la kat umah pown men.
Kat OldTown pun nak men lagi.
Game kat facebook dah mempengaruhi ramai orang.
termasuk cikgu skolah sorang nie.


Me & Fazirul again..



NASI KANDAQ LINE CLEAR


After dat kiteorang decide nak pegi makan nasi Kandaq.
kat Line Clear.
lgpown lama x makan kat c2.
I Love it..
Orang Penang memang suka makan nasi kandar.
xsuke bukan Orang Pulau Pinang Asli..
hehe


Line Clear
Tempat pun dah bersih.


Gambar artis-artis yang penah pegi makan kat c2.
Ade Jehan Miskin, Awal Ashaari, ramai lagi la..






Menu Fazirul, nasi kandar bersama susu.
Macam promote tempat nie plak..
Ish xsuke la minum susu.
boleh muntah..



My nasi Kandar..
Nyum Nyum Nyum
Menyelerakan..


Time to eat..
Lapar Lapar



Sangat-sangat merindui nak makan Nasi Kandaq Line Clear nie..
Nyak pun bz..
Fazirul dah balik Shah Alam.
Nadiah lak tengah final exam..
Rindunye korang..
Anyway bz keje sangat sekarang nie..


Tapi xpe pasni nak p makan lagi.
Jom Jom..
=)


You Might Also Like

8 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community