Ho.. Ho.. Ho..

December 24, 2009

Sekadar gambar hiasan. Nak letak gambar pakai topi krimas. Xde le plak..



Yei yei sok cuti ..
Bulan nie banyak cuti 3 hari berturut2.
Jumaat, Sabtu & Ahad.
tapi cuti yang lepas habiskan masa dengan tido sebab demam.
3 hari tido je x bangun.
Jarang demam kalau demam sangat teruk.
Pasni xnak demam panas yang teruk lagi.
Janji xnak men hujan!!
Promise!!


Pasal study masih dalam dilema.
Out of control.
Kepada kawan-kawan yang banyak bagi sokongan,
yang bagi komen yang bernas kat facebook & blogger.
& juga kawan-kawan baik saya yang bagi semangat lepas lepak makan nasi kandar Line Clear semalam.
& Bell my girlfriend yang banyak tolong sampai dapat study nie.
Tima kasih banyak2.
Sangat mememerlukan semangaat dan nasihat sekarang nie.
Mood : Kebingungan
Apa keputusan saya akan saya bagitau k.


Tapi saya selalu berdoa.
Saya nak jalan terbaik dalam hidup saya.
Semoga diberikan petunjuk ..
AMIN..


Xnak la nak berceloteh panjang.
Kat sini nak ucapkan

SELAMAT HARI KRIMAS

@

MERRY CHRISTMAS EVERYONE!!





Kalau tym krimas je mesti meriah je kan.
Sana sini lampu.
Tema merah.
Christmas tree.
Shopping mall pun decorate krimas.
Lagu-lagu yang menyenangkan.
^_^



P/S : Sok nak g hutan simpan Teluk Bahang.
Dengan kawan-kawan.
nak g picnic.
wah sangat seronok. =)


You Might Also Like

6 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community