Liezza Wedding part 3

December 17, 2009

LIEZZA WEDDING
SANDING



Date : 28 November 2009
Day : Sunday
Location : Manjung, Perak.


Nie part yang terakhir..
Lepas majlis khatam Quran.
Majlis Sanding lak. Pengantin lalu bawah pedang.




Pengapit pengantin yang xbertauliah.
Terpaksa sebab kene tangkap muat je.
Last minit tiba disuruh.
Tapi sebab xnak hampakan kawan baik.
So jadi la pengapit raja sehari nie.

First time nie jadi pengapit nie.
nak kene lap peluh pengantin la.
Segan pun ade.
Nie disebabkan pakai baju sama kaler dengan pengantin.
Belle r nie ngelat xnak jadi pengapit.
Last2 kene gak jadi.




Nie la kenangan.
Selalu tengok orang kawen lalu bawah pedang kat gambar je.
Aritu dapat tengok sendiri aksi-aksi pengantin lalu bawah pedang.
Best je tengok.
Kalau nak kenduri kahwen sama cam nie.
kene cari Kapten gak la..





Kek pengantin yang sedap.
Sempat rasa skit kek nie sebelum berangkat nek bas.
Kalau tau sedap time nek bas ke KL boleh tapau.
Sedap sangat2.





Aksi pengantin suap-suap kek.
comel je diorang nie.
Anyway my friend Liezza cantik dalam white dress.
Izaf pun smart dalam uniform Navy.
Oopps.. Sory Kapten Izaf..




Nie suma hantaran pengantin lelaki kepada pengantin perempuan.
Pink colour!!
Kalau kenduri kahwen aku nanti.
Nak suma pink gak..


Gambar kenangan bersama kawan-kawan yang datang.
Wah rindu la suma.
Ada yang maintain, ade yang membesar.



Nie laj posing dengan pengantin kat pelamin lak.
Nasib baik x runtuh pelamin tuh.
Suma nak nek amek gambar.



Gambar posing dulu sebelum berangkat ke KL.
wah rindunye kat all my girlfriends.


And last sekali, Tolong jangan tanya saya bile nak kahwen.
Ohh tidak,
X sanggup nak dengar...

You Might Also Like

4 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community