geng blogger ;)

January 25, 2010


Dalam duk surfing tenet, wat blogwalking & masuk terjah blog orang mesti ade banner geng blogger nie.
Tak tahu la ape nie.
Masuk je blog YnaaOhYnaa, Cik Epal, Miss Lolly suma dah daftar geng blogger.
Diorang cakap best.
So terpengarauh terus daftar GENG BLOGGER.


So dengan rasminya saya telah mendaftarkan diri di Geng Blogger.



Ini profile saya di Geng Blogger.
Masih baru dan baru sahaja post satu entry.
Harap dapat kawan baru sempena azam baru 2010 nak kumpul ramai kawan.




Bila dah masuk Geng Blogger nie baru tau betapa bestnye.
Kat sini boleh kongsi cerita kat blog.
Nak baca blog pasal fofotografi, gosip artis, kecantikan, fesyen, makanan, personal, politik, resepi, sukan, rumahtangga, lawak, suma ade.
Just click je.
Dan bile click kite trus masuk ke website tuan punya blog.
Dari situ kite boleh beramah mesra dengan bloggger lain.






So ape lagi korang.
Yang ade blogspot xpun wordpress dan akaun facebook.
Cepatlah daftar.
Senang je.


So Happy Blogging :-)

You Might Also Like

12 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community