One year old..

January 20, 2010


Baru sedar dah setahun suda blog ku ini.
Terlalu bz memikirkan masa depan.
Banyak benda nak fikir.
Tapi blog ni sayang banget.
Bulan 12 aritu dah setahun.
Sian kat my blog lambat celebrate.
Come to mama, baby..
Muahaha


HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG!!


CLARA LIFE

http://claraemilycancer.blogspot.com



Ribuan TERIMA KASIH


sesiapa yang jadi followers blog saya yang x berapa best nie.
juri dan pengkritik tetap dan bebas setiap entry.


Biar je orang cakap blog saya x best.
Tapi saya blog saya dah terbiak untuk diri saya.


Sesiapa yang hendak link blog, sila tinggalkan url blog.
Kepada stranger, Welcome to my blog.


Azam tahuan baru, nak post entry yang best untuk blog kali ini.
Nak jadi famous blogger.
Harap2 camtu lah..




I LOVE MY BLOG =)



You Might Also Like

12 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community