CNY & Valentine are coming!!

February 11, 2010

Last Sunday, I went hangout with my bff, Waddah.
Went to Queensbay Mall.
Do some shopping, window shopping, 'lepak'ing, walking, eating, 'gosip'ping..
Chinese New Year and Valentine celebration is everywhere.
Many type of decoration, lamp in red for CNY.
A lof of chocolates, teddy bear for dis coming valentine.
Great if celebrate the valentine with ur boyfriend/girlfriends.



Lamanya tak jejak kaki ke Queensbay Mall.
Yer lah sebelum nie kan ada kat Shah Alam kejap.
Tinggal Penang sekejap dah rindu teramat sangat.
Sebab makanan dan tempat kat Penang memang best di hati.


I MISS MY HOMETOWN.





Wah suma nya warna merah.
Sana sini.
Entrance pun decoration cantik.
Manusia pun ramai sangat.
Ramai yang shopping walaupun bukan raya puasa.
Sana sini sale melampau lampau.
Ish tak boleh dengan sale nie.
Tergoda iman.




Acctually, lama tak hangout dengan Waddah.
Dia ajak jupe & teman dia shopping.
Belikan hadiah untuk boyfriend dia.
Jelesnya orang ade boyfriend kan??
She want to celebrate valentine with her boyfriend.





Arrived at Queensbay Mall, after looking for parking about half an hour.
Terus pegi makan.
Lapar sesangat =)
Looking for fast food. Huh a lot people.
Finally we decided went to Chicken Rice Shop.
Sedap!!
Makan menu baru.




Chicken Rice Shop yang best!!
Nyum Nyum



I love my long hair.
Kalau boleh nak simpan panjang lagi.
Wahai rambut cepatlah tumbuh.



Waddah, my bff.
Makan dengan tak sabarnya.
Tak ajak pun kawan kat depan mata makan sesama.



Tersangat jatuh hati dengan teddybear yang cute-cute.
Coklat yang menarik.
Sempena Valentine nie banyak sangat teddybear dan coklat nie.
Tak ade sesiapa ke nak kasi kat tuan empunya blog nie.






Apsal la semua hadiah valentine mesti ade teddybear yang cute,
coklat yang banyak dan sedap,
dan dan bunga ros yang cantik.
Saya suka semua tuh.



Ade sesiapa nak kasi kat saya tak teddybear, coklat dan bunga?
Nak buat collection.
Coklat lak nak makan.


Tak salah kan celebrate valentine dengan kawan-kawan?
Tak perlukan boyfriend/girlfriend.

Lagi happening kan.



HAPPY VALENTINE DAY
to all couple.

&

HAPPY CHINESE NEW YEAR
to all chinese in Malaysia.


=)

You Might Also Like

20 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community