Friendship Contest

February 04, 2010



Klik sini untuk ke Friendship Contest



Tengah surfing tenet, masuk geng blogger,
tiba-tiba ternampak ada contest.
Friendship Contest.
Sesaja nak masuk.
Bagi ilang bosan.
Ramaikan kawan-kawan yang ada.
Syarat-syarat pun tak ada la susah mana pun.
Just letak pic kita bersama kengkawan jer.
Hadiah tak tau la dapat apa.
So dengan rela hati masuk contest ini.
Saja suka-suka =)

Blog tuan yang anjurkan Friendship Contest
http://bobotpink.blogspot.com





Gambar nie bersama kawan-kawan baik.
Kenangan bercuti di chalet Tok Bali, Kelantan.
Semester akhir di politeknik.
My girlfriends.
Bestfriends, Classmate & Housemates.
Kenal semasa orientasi politeknik.
Persahabatan kami sampai sekarang.
Kenal tak ada lah dari kecil tapi sentiasa bersama time study,
Itulah yang membuatkan hubungan kami rapat macam adik beradik.
Walaupun semua berjauhan dan bawa diri masing-masing,
Ada yang berkahwin, Ada yang bekerja,
Tapi tak lupa persahabatan kami.
Sesungguhnya sangat-sangat merindui insan-insan yang bernama sahabat baik saya ini.


Belle, Zuzu, Bai & Liezza.


I MISS U ALL..
FRIENDSHIP FOREVER.


You Might Also Like

13 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community