Yes menang..

February 13, 2010

Yei yei.
Finally menang gak.
Tak sangka lak akan menang.
Kan ade entry lepas yang join friendship contest.
Menang dapat no 2.
Tak sangka lak percubaan pertama.
Suka-suka je.
Pasni boleh join blog contest lagi.
Sape yang nak anjurkan blog contest,
Silalah jemput Cik Clara Amily a.k.a Lia nie yer.
Boleh tuan empunya blog join contest.



Inilah dia menang tempat kedua.
Nie pic with my girlfriend.
Kiteorang mandi laut kat Tok Bali , Kelantan.
Last sem time nie.
Ade juga bakat dalam edit mengedit Adobe Photoshop.
Sikit je la x banyak.
Huhu ;-)

Bella, Bai, Zuzu & Liezza
Saya sayang dan rindu akan kamu semua.


Nak baca dengan lebih lanjut,
sila klik sini.
Atau masuk ke blog :-

http://bobotpink.blogspot.com/

Cik Mar,
thankz wat contest.
& hadiah topup RM10.
tima kasih bebanyak.





and another one,
kat chatbox blog i,
ade guest tiba post something.
Rasa takut pun ada.
Yerla paparazzi ke ape ke.
Siapalah Guest nie?


Anyway thankz a lot reading my blog.
Blog i bukannya best sangat.
Dan tak hebat cam blog orang lain.


To Guest,
love ur great comment.



P/S : Tak dapat cuti Gong Xi Fa Chai.
Kena wat tender report.
Inilah kerja seorang Quantity Surveyor.

;-(

You Might Also Like

4 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community