Seoul Garden

August 12, 2010

Seoul Garden
Korean-styled BBQ Buffet


Sebelum ramadan menjelma,
me & my officemate decide nak makan Seoul Garden
Dah lama plan.
tapi selalu sangat tak jadi.
So lepas kerja terus nak pergi.
So, aktiviti riadah dan menjamu selera bersama officemate bermula!



Muka-muka insan kelaparan.
On da way nak ke Gurney lepas kerja memang sesak.
Jalan jem teruk.


Mula-mula nak pergi Seoul Garden Sunrise.
near McDonald at Gurney Drive.
baru je masuk pintu depan dah nampak gambar daging pork
So tak jadi terus jalan ke Gurney Plaza.
Seoul Garden Gurney Plaza halal.
No Pork at all!


Sebelum masuk bayar dulu okay!


Hidangan yang kami ambik.
Setengah je tuh yang sempat snap.
Yang lain dah masuk perut.
Banyak makanan kat sini.
Memang boleh pilih.
Ada ayam, daging lembu & kambing, seafood untuk BBQ.
Seafood ada kerang, lala, sotong.
Lagi ada fishball, fishcake, cendawan & sayur-sayur.
Sup boleh pilih.
Air boleh refill.
Semuanya buffet.


Yang paling best.
Ada ice-cream.
Pencuci mulut lain pun ada.


Cik Nazartul

Cik Liani

Cik Siti

Cik tuan punya blog.

Muka-muka yang puas dapat makan.


Geram tengok baby yang kat sebelah nie.
Comel rasa macam nak cubit-cubit je.



Price Seoul Garden for person.
Takde la mahal sangat.
So mampu la.
Price for weekday and weekend pun lain.
So kiteorang pergi weekday harga murah skit la.
Including refill water dalam RM 35.
Kalau ada student card boleh dapat murah skit.


Boleh rebus fishball dalam sup.
Our soup is chicken soup.


& boleh BBQ.
bakar ayam & main masak-masak.


Pic yang sempat disnap-snap.


Naza & Liani.

Me & Siti.

Siti & Liani kerja amek aiskrim.

Promote Seoul Garden.

Banyak choice air.
Pilih je.
Refill je yang mana nak.



Tempat memang bersih.
Makanan pelbagai.
So memang best.
Makan sampai kenyang.
Nak duduk berapa lama pun boleh.
Nak amek banyak kali pun xper.


So sape yang tak pergi makan lagi.
Try la.
Sesiapa yang minat BBQ.
Nak makan sambil relaks.
Silakan.



P/S : Terasa lapar lepas post entry nie.

You Might Also Like

14 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community