persiapan raya ;-)

September 14, 2010



Selamat Hari Raya semua!
semua orang dah update pasal raya.
Dah raya ke 5 baru nak update blog.
sebab kemalasan dan ke'busyán.
Banyak sangat entry nak upload.
Banyak gambar nak resize.
So kali ni nak update my persiapan raya.


& this is my preparation for my raya!


Baju Raya


I got red & pink kebaya from Bandung.
White kebaya from Masjid India.
& Polka dot pink & white baju kurung.
All tailor-made.
Baju raya banyak pink colour.
Favorite colour. Auww.


Big keronsang



Handbag raya


Pink handbag from Padini
Red handbag from shopping online
Paris Cluthes from Old Blossom boxstore


Kasut Raya

Black pumps from Summit.
Brown high heels from Nose.


Duit raya


I just prepared my duit raya for kids only.
Happy tengok budak-budak seronok dapat duit raya.
Pastu salam & kiss kita.
So sweet ;-)


Kueh raya


Kueh raya semua kueh tunjuk.
Takde masa nak membuat.
My family semuanya bekerja.


Raya kali nie raya di Penang dan kampung.


Banyak lagi nak update pasal raya.
Konvoi raya.
Majlis berbuka Puasa dengan kawan-kawan tak upload lagi.
Raya ni sederhana.
Macam kureng tapi papepun best dengan adanya kawan-kawan yang happening.
Always keep smile smile smile.
Raya kan sebulan.
Boleh enjoy lagi.

;-)

You Might Also Like

6 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community