my lookbook

October 14, 2010

Hye semua.
Smile always.
That better.

Okay hari nie nak update pasal my another hotspot.
my social networking account.
Actually I baru create two account.
1 : lookbook.nu
2 : skype

Maybe sekarang sudah bosan dengan facebook,
dan mula beralih arah ke lain.
Sedikit kemajuan kat sini. ;-)


http://lookbook.nu/claracancer


Selain my tumblr, http://claraemilycancer.tumblr.com/,
this is also my personal style website.
lookbook nie best jugak.
boleh tengok fashion satu dunia.
semua negara ada.
So kite boleh HYPE+ tanda kita suka fashion tuh.
So kawan-kawan jangan lupa click HYPE+ my look okay.

atau click kat right column 'Çlara Lookbook' yang to enter my lookbook.




Skype


Beralih ke chatroom yang baru.
New account so friends pun tak ramai lagi.
Ada orang cakap skype lagi best dari yahoo messenger.
Nak call or video call line memang okay.

So add me on Skype,
claracancer@yahoo.com.my


So setiap kali entry baru yang i post melalui
blogspot, tumblr & lookbook,
akan terus link ke my facebook.
So kawan-kawan support me.
Click like & komen yang bernas amat dialukan.


P/S : Keletihan kerja melanda.




You Might Also Like

2 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community