Skyline Movie

November 24, 2010


Skyline Movie

For me, cite nie tak best.
bagi 2 1/2 bintang je kut.
Tapi bila tengok wayang ramai2 dengan kawan2 semua jadi best kan.
Movie yang ending tak best.
Tak tau punca kenapa alien tu datang bumi.
Datang culik manusia, potong kepala & ambil otak manusia.
Manusia semua lupus.
Maybe ade the next series. Skyline 2.
Takpun memang ending macam tuh je.
So movie nie memang kena fikir sndiri la kan.



Minggu-minggu lepas, dah tak ingat bila.
Sebab dah lama baru nak update.
Lama tak tengok movie.
So kuar dengan kawan-kawan sekolah rendah.
Ke Batu Feringgi untuk tengok banglo untuk BBQ Disember ni.



Movie tickets for 7 person.



Muka happy jer semua.
Pic nie nak kenakan Fahim, bf Nadia.
Kasi dia jeles sebab tak dapat join kami tengok wayang.
;-p

You Might Also Like

6 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community