Zebra Girl

December 04, 2010


Hye all.
Updating my blog.
Baru nak update sebab keletihan kerja.
Ok the story is...

Last weekend, habiskan masa dengan berjalan dan makan.
First, have my meal at Kapitan Chulia Street.
memang famous dan mengidam nak makan ayam tandoori.


Makan tak ingat.


Nasi Beriani Ayam


Ayam Tandoori + Cheese Naan

Di Kapitan, rasa menu yang paling famous 2 menu di atas la.
Sedap sangat!


Then, berjalan ke Komtar & Pragin Mall.
Nak survey cenderahati.
Ramai yang cakap Komtar macam dah takde pape.
Mana ada.
Komtar dah membangun ade Pacific, Georgetown White Coffee, Komtar Walk,
building tu masih maintain sebab ada staff goverment
& stesen bas Rapid Penang yang selalu lalu-lalang.




Minggu lepas, 27 November 2010,
opening 1'st Avenue mall.
dekat dengan Komtar & Pragin Mall.


1'st Avenue



Banyak kedai tak buka lagi sebab renovate.
So yang ada Parkson & kedai-kedai yang baru.
Semuanya ada sale.



1'st Avenue Mall nie ada 8 tingkat.
Dan yang paling best sekali tingkat 8,
boleh tengok view area Town.
ada glass balcony dan boleh duduk & nikmati angin.


View dari atas.
Boleh nampak Jelutong Ekspressway.
Nampak laut.


Balcony di tingkat 8.


& yang terakhir inilah gambar poyo saya yang nak dikongsikan.
Perlukan kata-kata semangat dan komen yang membina.



& jangan lupa HYPE my look at
http://lookbook.nu/claracancer




Nak tengok banyak gambar lagi.
boleh ke my 2nd blog.

visit my blog ya!
http://claraemilycancer.tumblr.com

December,
please be GOOD to me.
(:

You Might Also Like

12 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community