Dapat juga tengok rumah kaca AF.

May 29, 2011

Finaly dapat juga tengok rumah kaca AF.
Sebelum nie just teringin jer nak tengok.
Selalu duk tanya bila dapat tengok.

15 May lepas, kedatangan I ke KL telah dibawa ke Jusco AEON Setiawangsa. Yay!
My lovely ex-roomates with her fiance yang bawakan.
Katanya nak bawa pergi jenjalan.
So memang 1 st time datang sini.
sebab bukannya selalu datang KL pun.
Kalau nak jenjalan & shopping baru datang.



Posing dulu.


I memang peminat AF.
Dari musim pertama sampai sekarang.
AF1 sampai AF9.
Sekadar hiburan takdelah sampai sms mengundi.
Diari AF ada gak la tengok, tapi kadang2 ter miss gak.


Bila tengok dalam diari AF nie, nampak macam besar je rumah kaca AF nie.
Bila tengok real rasa kecik jer.
Dorang cam kena kurung dalam cage.
So apa aktiviti dorang buat semua orang akan tengok.
Cam hamster lak.



Sepanduk pemberi semangat


Tengok tu Erul tengah practice.


Aril AF datang.


Fina yang melambai kat orang luar.
Fina memang kurus sangat.
Tengok time konsert cam tggi je kan.


Fina, Erul & Azri.
Azri memang cute la bila senyum.
Yang ada masa tu memang tiga orang nie jer.
yang lain ntah ke mana.


time nie Hafiz & Aril datang melawat rumah kaca AF.


Orang kat luar memang ramai.



Bilik-bilik yang ada.
Tak tau pun nama-nama bilik nie.


Finally, Fina dapat imuniti.
Memang dah agak sebab suara dia power.
Performance pun best.

Tapi yang tinggal 5 orang nie memang best.
Sayang kalau salah sorang terkeluar.
Kasi lah lima orang ke Final.
Erul, Fina, Azri, Lena, Hazama
Dorang memang berbakat.




Thanks a lot kat one of my bestfriend nie, Cik Zai yang bawa I pergi jenjalan.
Rindu zaman study dulu.
Miss u so much.


Cik Zai with Mr. tunang.
Thanks a lot korang dua.
Kawen jemput okay!


Hari tu pergi KL memang short trip aje.
Actually plan nak ke Genting Highland dari KL.
Walaupun short trip memang best sebab dapat jumpa ex-classmate walaupun sekejap.

Hope dapat pergi KL lagi.
Nak shopping & jenjalan lagi.
;-)

You Might Also Like

8 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community