Kenapa saya tak update blog?

July 26, 2011


Kenapa saya tak update blog?



Sebab



Sebab


Saya malas.
Saya penat kerja.
Balik lewat.
Bila balik cari bantal busuk dulu.
Online laptop nak tengok facebook jap.


Inilah kehidupan seorang QS.


Meja bersepah dengan drawings (pelan).



Calculator saintifik dengan QS mmg tak dapat dipisahkan.
Sebab setiap hari setiap masa guna.
Bila pakai calculator biasa dah x reti guna.
Inilah barang yang rasa bertahan lama.
Pakai dari form 4 tuh.


Pandangan dari atas.
On the floor.
Drawings kena buka besar-besar.
Camnilah baru kata buat kerja.
BQ lama nak refer.
Sebab nak buat new BQ.


My dekstop yang selalu jadi teman setia.
Suka duka.
Takde dekstop nie kerja tak jalan la.
Tiap2 hari guna.


Bila dah penat camnilah jawabnya.
rasa selekehnya pergi kerja.
Tapi bila kerja banyak,
Kerja lagi penting dari penampilan.


Anyway, kalau orang yang kerja bahagian construction mesti akan faham.
Engineer ke, Architect ke, Project Manager ke.


Kenapa balik lmbat.
Pukul 10 tu kira awal la.
Pukul 12 kira lewat skit.
Penah juga la balik time subuh esok pagi datang opis balik.
Nak buat BQ. Nak buat Tender Dokumen.
Habis tu rehat jap sebab tender dok tengah jual.
Pastu datang lagi Tender Report.


Persoalan dah dijawab.


Ok dah.
Jom sambung kerja.
Selamat bekerja kawan-kawan.


Ya Allah,
bagilah aku dapat jalankan ibadah puasa dengan aman tahun ini.


P/S : Banyak movie tertinggal.
Bayangkan cite favorite Transformers pun tak tengok lagi.
Aduhai.

You Might Also Like

2 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community