Tips-tips kecantikan dari theCovets

Salam dan Hai semua.

Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Wanita di luar sana berlumba-lumba untuk tampil cantik dalam pelbagai aspek yang mereka ceburi. Mencuba pelbagai produk kecantikan muka dan badan untuk tampil yakin berseri. Kecantikan juga memberi nafas baru wanita.


 Ingin mencari tips-tips kecantikan yang menarik dan senang untuk difahami? 

Layari lah sekarang www.thecovets.com untuk maklumat lanjut mengenai aplikasi tips-tips kecantikan


Apakah itu theCovets?

Misi

TheCovets membawa kegembiraan kepada kehidupan anda melalui semua perkara-perkara kecantikan.

Visi

TheCovets berkongsi segala-galanya untuk memenuhi peminat kecantikan seperti anda.

Best of Beauty Edits

TheCovets bermula dengan usaha menyediakan aspirasi kecantikan dan inspirasi kepada wanita yang mendalami ilmu kecantikan. Ianya khusus untuk wanita yang mencintai kecantikan sebahagian daripada dirinya. Kecantikan dalam cara hidup nya. Peraturan TheCovets ialah: Semangat kecantikan adalah dalam semua yang kita lakukan.

Sasaran kepada wanita lingkungan 20 hingga 30-an dengan menyediakan maklumat kecantikan dengan kepakaran, kemudahan dan personaliti. Ia mempunyai antara muka portal kecantikan yang canggih tetapi dengan akal dan approachability penulis blog kecantikan kegemaran anda.


Bagaimana untuk melayari theCovets?


TheCovets terbahagi kepada lima bahagian :
1. the Care
2. the Colors
3. the Scent
4. the Talks
5. the Lifestyle
6. The Gift


the Care


Salah satu artikel pilihan Lia dari theCare :- Beauty Blenders: How Does One Use Them?


Artikel ini mengajar teknik penggunaan 'beauty blender' ataupun span dengan cara yang betul mengikut saiz. Kebersihan juga perlu dijaga dengan rapi untuk mengelakan kulit sensitif dan jerawat.


the ColorsSalah satu artikel pilihan Lia dari theColors :- How to Apply Blush The Correct Way


Artikel ini mengajar teknik aplikasi 'blusher' atau pemerah pipi mengikut jenis kulit, pemilihan warna yang sesuai, penggunaan alatan makeup yang betul, bagaimana cara untuk mengaplikasikan mengikut bentuk wajah, dan menggunakan berus yang betul ke wajah.


the ScentSalah satu artikel pilihan Lia dari theScent :- Beauty Essentials That You Should Bring Everyday


Artikel ini memberitahu barangan kecantikan yang perlu anda bawa setiap hari di dalam handbag anda. Antaranya sunblock/sunscreen, hand cream, hand sanitizer, purse spray, concealer, face mist, lipgloss, compact powder, lip balm, and face blotter.


the TalksSalah satu artikel pilihan Lia dari theTalks :- My Favorite Lipstick - Bloggers EditionArtikel ini berkongsi lipstick pilihan blogger-blogger untuk rujukan orang lain di luar sana. Lipstik salah satu solekan penting pilihan wanita untuk melembab dan mencantikkan bibir dari pucat.


the LifestyleSalah satu artikel pilihan Lia dari theLifestyle :- YouTube Stars & Their Makeup CollectionArtikel ini menunjukkan youtubers/vloggers berkongsikan koleksi barangan makeup peribadi masing-masing. Mereka juga akan membuat review setiap produk yang digunakan untuk informasi orang di luar sana.


Banyak juga artikel mengenai tips kecantikan yang lain. TheCovets memang menyajikan tips dan maklumat berguna mengenai kecantikan yang sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikan.

Layari juga laman sosial TheCovets :
Facebook : TheCovets
Instagram : @the.covets

Post a Comment

0 Comments