Shopback Malaysia : Berkolaborasi bersama Shopback

August 09, 2017

Salam dan Hai semua.

Entry kali ini memaparkan salah satu benda yang menarik dan menguntungkan untuk semua golongan yang berbelanja secara online. Saya akan berkongsi mengenai Shopback Malaysia.

Apa itu Shopback Malaysia?

ShopBack merupakan salah satu tapak cashback di mana anda benar-benar mendapatkan semula wang tunai apabila anda mengklik melalui rakan kongsi pedagang (merchant) dari laman web kami. Di samping setiap diskaun dan kod baucer sedia ada, dapatkan kembali peratusan wang yang anda belanjakan pada setiap pesanan anda!

Selepas membuat pembayaran, cashback dikreditkan ke akaun ShopBack anda, yang kemudiannya boleh ditunaikan ke dalam akaun bank anda untuk wang tunai sebenar! Kami adalah perkhidmatan yang sah dan kami menubuhkan diri bukan sahaja di Malaysia, Singapura, Filipina dan India, tetapi berkembang ke seluruh Asia tidak lama lagi. Belian balik adalah cara yang lebih bijak untuk berbelanja!

Kini ShopBack sudah berada di Malaysia. Dengan Shopback Malaysia, anda bijak berbelanja, menikmati simpanan dan terima cashback apabila anda membeli-belah dari peniaga kami seperti Taobao, Lazada, Fave by Groupon dan Foodpanda! Saya tahu ramai di luar sana yang suka berbelanja dengan online shopping. Apa lagi jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati diskaun ketika berbelanja.

Selain membeli belah di online shopping, bagi anda yang gemar bercuti ke luar negara serta ingin menempah bilik hotel yang selesa, Anda juga boleh mendapatkan rebat tunai apabila anda menempah perjalanan ke luar negara seterusnya dengan menggunakan perkidmatan Agoda, Expedia dan AirAsiaGo melalui ShopBack.


Bagaimana untuk berdaftar dengan ShopBack Malaysia? Mudah sahaja. Ikuti langkah-langkah di bawah. Saya ingin berkongsi bersama pembaca blog saya di luar sana.

Layari laman web https://www.shopback.myDaftar menggunakan email dan masukkan kata laluan (password) anda.Semak email anda untuk sebarang verification.

Anda boleh lihat pelbagai kategori di dalam laman web ini. Klik sahaja kategori mengikut kegemaran anda.

 Antara kategori yang ada : Popular, Dining, Electronics, Fashion, Groceries, Health & Beauty, Home & Living, Sports & Outdoors & Travel.

Jika anda ingin terbang dan melancong ke luar negara, boleh tempah tiket anda sekarang di Air Asia.

Ingin membeli baju baru dengan pelbagai rekaan terbaru, anda boleh shopping di Cotton On Sale.

Mencari pelbagai barangan dan jenama, anda boleh layari segera laman web Lazada.


Selepas selesai membuat pembayaran, anda akan menerima cashback di dalam akaun anda selepas 48 jam. Anda boleh melihat jumlah di dalam akaun Shopback anda. Anda boleh menebus cashback anda jika sudah mencapai jumlah minimum RM10.00 .

 Anda juga boleh memahami apa itu Shopback dengan terperinci dengan menonton video ini :


Kepada anda di luar sana, jangan lepaskan peluang menikmati cashback di Shopback Malaysia. Klik sini https://www.shopback.my/login?redirect=/referral/invite.


Facebook : Shopback Malaysia

Instagram : @shopbackmy

You Might Also Like

16 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community