Wajah Lebih Bermaya Dengan Sapuan Collagen Blush Colour dari Forest Colour


Salam dan Hai semua,
Wanita di luar sana sangat meminati solekan dan semestinya sudah mengenali produk asas yang diperlukan untuk solekan. Wanita dan solekan memang tidak dapat dipisahkan. Semua ingin kelihatan cantik dan tampil bergaya. Di mana solekan juga dapat menutup kecelaan wajah dan memberikan keyakinan terhadap individu tersebut.

Sebut mengenai pemerah pipi ramai wanita sudah mengenali produk tersebut bukan.
 Blusher ataupun pemerah pipi tidak asing lagi dan memang wajib digunakan dalam solekan asas. Tanpa pemerah pipi wajah seakan-akan pucat tidak bermaya dan keyakinan wajah pun kurang.

Pernah dengar mengenai produk Forest Colour?


Forest Colour adalah jenama daripada ForestSecret, juara syarikat produk herba gaya hidup Malaysia. Barisan produknya termasuklah warna Kosmetik, wangian tubuh & penjagaan kulit, yang semuanya dirumuskan dengan teliti untuk menyediakan produk berkualiti tinggi untuk mempromosikan kulit yang lebih sihat, kelihatan lebih muda dan menghidupkan semula kehidupan moden kita.

ForestSecret adalah pemenang tiga tahun berturut-turut BrandLaureate Award (Jenama Terbaik dalam Produk Pengguna - Badan & Penjagaan Kulit) dari tahun 2007 hingga 2009; dan Rantaian Runcit Asean dan Anugerah Francais 2010 (Jenama Paling Diiktiraf dalam Kosmetik dan Kelengkapan Mandi) 2010.

Visi mereka untuk memenangi kosmetik halal dan peralatan mandian, mereka juga komited untuk menawarkan produk herba inovatif untuk gaya hidup yang bergaya untuk membawa keunikan setiap keperibadian yang dipandu oleh Nilai Jenama GREEN kami.


Kali ini Lia nak memperkenalkan salah satu produk pemerah pipi iaitu Collagen Blush Colour.


Kotak Pembungkusan
Warna kotak berwarna Hijau Gelap seakan-akan warna hutan juga melambangkan nama produk 'Forest Colour'.Produk Collagen Blush Colour bersaiz kecil tetapi diletakkan di dalam kotak besar, dibalut dengan parcel dan dipos terus ke rumah pelanggan. Cara pembungkusan selamat dan anda akan menerima barang anda keadaan elok, tidak rosak dan selamat. Jangan risau anda tidak akan menerima barang rosak ya!


Warna kotak Collagen Blush Colour juga berwarna Hijau Gelap. Di hadapan kotak dilabelkan jenama Forest Colour beserta berat produk.


Di belakang kotak terdapat penerangan produk, cara aplikasi, bahan-bahan yang digunakan dan juga alamat dikilangkan.

Sekeliling kotak dibiarkan kosong dengan warna hijau gelap dan bercorak. Satu bahagian dilabelkan jenis pemerah pipi. Bagi Lia dari luar sahaja sudah cantik dan nak simpan kotak ini.


Apakah Collagen Blush Colour?

Dengan formula kolagen yang unik, serbuk azimat pesona yang tidak dapat dinafikan ini menyatu dengan tekstur yang halus, halus dan lembut untuk kelihatan muda. Disemai dengan lidah buaya untuk menghidrat dan melindungi kulit, ia juga menawarkan kesan semula jadi dan canggih dan ideal untuk menghasilkan cahaya pipi yang segar dan tahan lama dengan memakai maksimum yang tahan lama.


Bentuk Collagen Blush Colour?Collagen Brush Colour berbentuk segiempat tepat. Ia didatangkan dalam bekas kompak berwarna hijau gelap dan cermin seakan-akan bedak kompak beserta berus aplikasi. Saiznya yang ringan, bentuk struktuknya yang mudah dipegang dan dibawa ke dalam beg tangan.Bahagian buka terdapat satu butang.


Anda hanya perlu menekan butang tersebut.


Collagen Brush Colour didatangkan dalam bentuk seakan bedak kompak dengan berus dan beserta cermin. Sesetengan produk pemerah pipi tiada cermin.


Mudah dipegang bukan? Nak pakai pemerah pipi pun senang hanya lihat cermin yang disediakan. Tak payah susah payah nak tercari-cari dan guna cermin lain.
Jenis pilihan warna Collagen Blush Colour?

Produk Pemerah Pipi Collagen Brush Colour ini didatangi dengan 3 jenis pilihan warna. Antaranya ialah :

1) Candy Copper
2) Coral Lush
3) Misty Rose


Pilihan Lia untuk Collagen Brush Colour :

Collagen Brush Colour yang Lia akan review ialah Candy Copper  sesuai dengan warna kulit sendiri.


Cara Penggunaan


Calitkan sedikit pemerah pipi ini dan sapukan ringan di atas tulang pipi anda.Warna Candy Copper yang Lia sapukan di pergelangan tangan. 

Komen terhadap produk

Kulit Lia memang sangat sensitif dan sangat susah nak cari produk yang bersesuaian. Sebelum cuba di kulit muka, Lia cuba dulu di pergelangan tangan. Selepas itu baru cuba pakai dipipi. Lia suka warna nya yang bersesuaian dan berpadanan dengan kulit. Selepas beberapa kali sapuan, dah mula nampak warna yang kelihatan terletak. Produk ini juga tak mendatang alergik apa-apa selepas bersolek. Mudah ditanggalkan dengan makeup removal. Lia jarang kenakan makeup tapi selepas pemakaian produk ni rasa bersesuaian dengan kulit wajah.


Bahan-bahan

Talc, Titanium Dioksida, Dimethicone Kaolin, Helianthus Annuus (Bunga Matahari) Minyak Benih, Tocopheryl Acetate, Ekstrak Daun Barbadensis Aloe Barbadensis, Cocos Nucifera (Kelapa) Minyak, Kolagen, Methylparaben, Propylparaben


Saiz Produk
14gm

Harga Produk
RM39.90


Anda boleh dapatkan dan membeli produk Collagen Brush Colour di atas talian di laman web ini --->http://www.forestcolour.com/products/Collagen-Blush-Colour/39


Produk-produk lain Forest ColourForest Colour juga terdapat produk kecantikan dan solekan yang lain selain Collagen Brush Colour. Antaranya:

1) Collagen Volumising Mascara
2) Collagen Lush Eye Colour
3) Natural-Styling Eyebrow Pencil
4) All In One Collagen Perfecting Foundation
5) All In One Loose Powder
6) All In One Collagen Powder Foundation
7) All In One Collagen Hydrating BB Cream
8) Collagen Velvety Lip Colour
9) Collagen Crystalline Lip Gloss
10) Pelbagai Jenis Wangian (Perfume)


Untuk maklumat lanjut mengenai rangkaian produk keluaran Forest Colour, anda boleh melayari laman web www.forestcolour.com


Cawangan Forest Colour

Jika anda ingin melihat sendiri dan membeli produk Forest Colour, anda boleh singgah di salah satu cawangan Forest Colour. Alamat seperti di bawah:

Cawangan 1


Guardian KLCC
Concourse Level, C21B
Suria KLCC
Kuala Lumpur, Malaysia

Cawangan 2
Forest Colour Spa
1-C LG, Casuarina Hotel @ Meru
Jalan Casuarina Meru
30020 Bandar Meru Raya
Ipoh, Perak
T: +605 526 1110
F: +605 529 9972
Operation Hours: 9:00 am - 6:00 pm


Hubungi Forest Colour

Ramuan Rimba Sdn Bhd (1104770-K)
A-11-G, Jalan Zuhal U5 / 178
Pusat Komersial Arena Bintang
Seksyen U5, 40150 Shah Alam
Selangor, Malaysia

Tel : 603 7831 2221
Fax : 603 7859 7331

Email : admin@forestsecret.com


Jangan lupa untuk ikuti di media sosial:

 Laman web :http://www.forestcolour.com/

Facebook  : Forest Colour

Twitter : Forest Colour MY

Instagram : @forestcolourmy

Youtube : Forest ColourSelamat mencuba!