What Happens When You Join SushiVid


What Happens When You Join Sushivid.
Salam dan Hai semua.

Mesti ada yang tertanya-tanya apa itu Sushivid. Ada juga segelintir yang sudah mengenali dan memahami apa itu Sushivid. Ada juga yang masih belum mengetahui dan memahami apa itu Sushivid? Mungkin ada yang tersalah anggap bahawa ia merupakan sebuah restoran makanan jepun tu ke? Haha itu juga tanggapan Lia apabila mendengar nama Sushivid di telinga. Jom Lia nak menerangkan dengan lebih lanjut untuk entry kali ini.


Apa itu sushivid?

 Sushivid merupakan satu platform untuk para influencer seperti youtuber, instagrammer dan blogger untuk mendapatkan review job ataupun produk dan dapat mengembangkan nama masing-masing ke peringkat seterusnya.

Apa yang menarik dengan sushivid? 

Setiap kempen job yang terdapat dalam sushivid akan dibayar dalam US Dollar. Terdapat beberapa cara untuk mengembangkan  lagi kutipan 


Info lanjut Mengenai SushiVid

Sebagai generasi milenium bergerak untuk memakan media dalam talian, Jenama mesti mengikutinya. Generasi hari ini craves kandungan dari personaliti yang sahih. Pengiklanan melalui media sosial membolehkan Jenama untuk mewujudkan kandungan yang lebih tulen dan menarik dengan menggunakan Influencers warganegara, kumpulan yang mencabar status quo selebriti.

Sama seperti Sushivid telah beralih dari pemborosan eksklusif ke arus perdana, rangkaian sosial seperti YouTube dan Instagram menyediakan platform mesra kos, yang menjadikan iklan dapat diakses dengan permulaan dan PKS. Sebenarnya, anda boleh mempunyai jawatan, foto, ulasan atau video yang dihasilkan dari serendah $ 100. Jauh dari sokongan selebriti masa lalu!

Malangnya, dengan pemasaran yang berpengaruh di peringkat awal di Asia, secara tradisinya sukar untuk menyambungkan Orang-orang Influencer tempatan dengan Jenama. Sehingga kini ...
Sebagai pasaran Pasaran Influencer pertama di Asia, matlamat kami di SushiVid adalah untuk membantu bakat rantau bersambung dengan lancar; untuk mewujudkan ruang di mana Jenama dan Pengaruh dapat menjajarkan untuk mencipta kandungan yang hebat.

Adakah korang seorang Blogger? 
Adakah korang seorang Youtuber?
Adakah korang seorang Instagrammer?


Kriteria dan syarat kelayakan menyertai Sushivid

YouTubers: 250 subscribers
Instagrammers: 2,000 followers
Bloggers: 2,000 visits every month

Korang memenuhi salah satu kriteria dan syarat dia atas? Apa lagi korang memang layak untuk sertai  Sushivid.


Layari sekarang laman web Sushivid iaitu https://www.sushivd.com/4yqR

Anda boleh memilih sama ada 'Continue As Brand' ataupun 'Continue As Influencer'

Anda boleh Sign Up dengan pelbagai iaitu melalui 'Blogger Sign Up', 'Continue with Youtube' ataupun 'Continue with Instagram'

Setelah mendaftar anda perlu mengisi dan mengemaskini maklumat peribadi anda. Keutamaan juga apa perlu link kan akaun blogger, instagram dan youtube anda. Di sini akan dipaparkan status terkini dan statistik sosial media anda.

Ini antara kempen yang ada di sushivid. Anda boleh memilih mengikut kriteria dan kelayakan anda sama ada dalam media sosial facebook, instagram ataupun facebook. Untuk melihat semua kempen yang dipaparkan, anda boleh klik "New Campaign".

Jika anda berminat dengan sesuatu kempen, boleh klik terus ke kempen tersebut dan 'Propose' 


Ini adalah proses setiap permohonan untuk sesuatu kempen. Jika anda layak dan memenuhi kriteria yang dikehendaki klien, anda akan dihubungi dan permohonan anda akan lulus ke peringkat seterusnya.

Ini merupakan 'dashboard' anda yang menunjukkan Messages, Projects & Invitations.

Selepas selesai task anda, anda akan menerima bayaran anda dan boleh cashout.


Sushivid membantu dan memudahkan di antara pihak klien yang mencari influencer untuk memasarkan produk mereka dan juga pihak influencer mencari pihak klien yang dipercayai untuk mempromosi produk mereka. Tiada lagi masalah penipuan dan kekeliruan terhadap dua pihak.


Jangan lengahkan masa anda lagi. Daftar segera Sushivid di laman web https://www.sushivd.com/4yqR dan jana pendapatan anda sekarang! 

Untuk maklumat lanjut mengenai Sushivid, anda boleh klik sini What Happens When You Join Sushivid.