Manjakan diri dengan Body Scrub dari The Pink Diamond

Salam dan Hai semua.

Wahai wanita mahupun lelaki di luar sana, adakah anda menitikberatkan soal penjagaan kulit badan selain kulit wajah? Korang kena tahu penjagaan kulit bukan setakat membersihkan diri dengan sabun mandi, body shower, body foam dan lain-lain semata-mata. Penggunaan losen badan juga hanya untuk melindungi dan melembapkan kulit.

Perawatan kulit sangat penting dan mesti kerap dilakukan agar kulit sentiasa sihat, segar dan mengelakkan penuaan.Anda juga mestilah mengetahui jenis kulit badan anda. Biasanya jenis kulit wajah tidak sama dengan jenis kulit badan. Kulit wajah Lia jenis berminyak tetapi kulit badan pula jenis kering.

Untuk kulit kering, Lia akan memilih produk Body Scrub yang bahannya terdiri daripada coklat, kopi ataupun avokado yang mengembalikan kelembapan kulit. Fungsi Body Scrub ialah untuk merawat sel kulit mati di mana sel kulit mati berkumpul dan menjadikan kulit kusam. Kalau dibiarkan tanpa perawatan kulit akan menjadi lebih kering dan menjadi penuaan.


Di sini Lia nak memperkenalkan satu produk perawatan kulit badan iaitu Body Scrub dari The Pink Diamond.co

Body Scrub dari The Pink Diamond.co


Menawarkan scrub badan buatan tangan menggunakan produk semulajadi & vegan sahaja. Dibuat segar, dalam kelompok kecil.The Pink Diamond.co | Scrub badan semulajadi kopi buatan sendiri semulajadi. Dibuat menggunakan semua bahan semulajadi, tanpa bahan kimia berbahaya.


Sasarkan untuk membuang sel-sel kulit mati, mengurangkan penampilan selulit dan regangan yang meninggalkan anda dengan cahaya terhidrat, sihat dan kulit licin.

Bahan-bahanBahan utama:
* alasan kopi
* gula mentah premium organik
* minyak kelapa dara organik. Dingin ditekan dan tidak diperbaiki
* Minyak badam manis
* himalayan garam batu merah jambu
* kayu manisBody Scrub The Pink Diamond.co diformulasikan dengan menggunakan minyak kelapa yang ditekan dan belum ditapis. Dikenali untuk mempunyai banyak manfaat yang baik pada kulit dan cara bagaimana minyak diekstrak juga memainkan peranan. 

Pek Percubaan Kopi Scrub (50g) 
Sekiranya anda berminat untuk mencuba Body Scrub The Pink Diamond.co, pak percubaan ini adalah jawapannya.


Ia boleh bertahan sehingga 1 bulan, jika digunakan sekurang-kurangnya sekali atau dua kali seminggu. Cepat dapatkan sekarang!

Harganya RM12 setiap pek.


Anda juga boleh dapatkan dalam Bottle Pack (200g).
Harganya RM39 setiap botol.

Follow instagram : @thepinkdiamond.co

Anda boleh menempah melalui Direct Message (DM) terus di instagram.

Selamat Mencuba!