Kulit Sempurna dan Menawan Tanpa Bintik Hitam dengan Nanowhite Dark Spot Corrective Serum

Salam dan Hai semua, 

Wanita sering bergantung pada pelbagai produk penjagaan kulit untuk memerangi bintik hitam dan parut jerawat. Kadang-kala penggunaannya hampir berbulan-bulan dan masih tiada kesan pada kulit wajah. Pernahkan anda mendengar produk yang berkesan untuk masalah bintik hitam dan parut jerawat hanya dalam masa 2 minggu?Kini produk Nanowhite Dark Spot Corrective Serum dapat membantu masalah wanita di mana kajian terhadap produk ini mendatangkan hasil yang bertambah dan cepat pada kulit wajah. 

Kulit Sempurna dan Menawan Tanpa Bintik Hitam dalam Masa Dua Minggu dengan Menggunakan Produk Nanowhite Dark Spot Corrective Serum


Nanowhite Dark Spot Corrective Serum dengan LumiLiteTM baharu diperkaya dengan tiga bahan pencerah yang membantu mengurangkan bintik hitam, memudarkan parut jerawat dan juga memberikan tona kulit yang sekata. Ia mempunyai gabungan teknologi Nano, Omega White-C dan Ekstrak Semula Jadi untuk membentuk konsentrasi pencerah yang menembusi jauh ke dalam kulit untuk penyerapan bahan aktif yang lebih baik untuk memberikan hasil kulit cerah yang berseri dan kekal lama.

Ini bukanlah kata-kata kosong kerana ianya telah terbukti berhasil dalam ujian penggunaan di rumah yang telah dijalankan. Percubaan tersebut memantau keadaan kulit 50 orang wanita Malaysia yang telah menggunakan serum ini selama 28 hari, melaporkan hasil yang menakjubkan - hampir kesemua (95%) wanita berusia 22 hingga 35 tahun nampak akan pengurangan bintik hitam dan parut jerawat selepas hanya menggunakan produk selama dua minggu!

Mengikut hasil ujian penggunaan di rumah, pemulihan paling ketara dapat dilihat di bahagian pipi, dagu dan juga dahi. Oleh itu, masalah ketidaksempurnaan kulit hanya akan tinggal sejarah dan wanita-wanita ini kini tampil gembira dengan tona kulit yang sempurna dan lebih cerah.

Majoriti peserta sebenarnya mendapati kulit mereka lebih berseri dalam hari pertama menggunakan Nanowhite Dark Spot Corrective Serum. Bilangan peserta yang berpuas hati semakin meningkat selari dengan bilangan hari penggunaan.

84% daripada wanita melaporkan bintik hitam dan parut jerawat yang semakin kurang dalam hari pertama penggunaan serum. Selepas 14 hari, bilangan wanita yang mendapat hasil yang sama meningkat kepada lebih 90%. Dari segi tona kulit sekata, 50% daripada wanita mengatakan mereka nampak penambahbaikan yang ketara dalam tempoh 24 jam pertama selepas penggunaan, dan 60% melaporkan perkara sama selepas dua minggu.


4 produk wajib Memerangi bintik hitam dan parut jerawat dari Nanowhite


Awakening Snow Wash adalah pembersih sejuk berseri, unik yang melembapkan ketika ia membersihkan, dan tidak melepaskan kulit anda dari terdedah dan melindungi secara semulajadi. HappyDermalogyTM dan teknologi nano memberikan kulit anda cahaya yang gembira, menjadikannya lebih segar, segar dan diperbaharui. Kesemua produk ini sesuai untuk semua jenis kulit.

Antara produk-produknya ialah:
1) Nanowhite Awakening Snow Wash 
2) Nanowhite Refining Treatment Toner 
3) Nanowhite Dark Spot Corrective Serum
4) Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream

Nanowhite Awakening Snow WashMaklumat produk
➤ Pembersih sejuk bersalji yang melembapkan ketika ia membersihkan, dan tidak melepaskan kulit pelindung semulajadi kulit
➤ Diperkaya dengan teknologi Omega White-C dan Nano


Jenis Kulit
Sesuai untuk kulit yang normal

Saiz produk
100gram

Harga produk
RM 19.50

Cara Penggunaan
Sapukan muka dan leher. Urut perlahan-lahan. Kemudian bilas dan keringkan. 
Gunakan dua kali sehari.

Bahan-bahan
Air, Gliserin, Asam Myristic, Natrium Methyl Cocoyl Taurate, Asam Palmitik, Asid Stearic, Potassium Hydroxide, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Lauramide DEA, Butylene Glycol, PEG-150 Distearate, PEG-75, Decyl Glucoside, Beeswax, , Ascotbyl Glucoside, Lecithin, Vitex Agnus Castus Extract, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Triglyceride Capric / Capric, Cyclodextrin, Arbutin, Acid Linolenic, Acid Linoleic, Tocopheryl Acetate, Ascitbyl Palmitate, Glutathione, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, BHT.

Nanowhite Refining Treatment Toner


Toner rawatan ini mengetatkan dan menapis liang-liang. Ia adalah kuasa penuh dengan Happy Dermalogy TM, teknologi nano, Omega White C, Allantoin, Ekstrak Jeruk, Ekstrak Lemon dan Bilberry Extract untuk mengimbangi dan bekerja sebagai astringen, meminimumkan liang-liang dan mengeluarkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit.


Maklumat produk
➤ Mengetatkan dan menapis liang
➤ Bekerja sebagai astringen, meminimumkan liang dan mengeluarkan minyak yang berlebihan tanpa mengeringkan kulit
➤ Kuasa penuh dengan teknologi Nano, Omega White-C, Ekstrak Witch Hazel, Ekstrak Jeruk, Ekstrak Lemon dan Bilberry Ekstrak

Jenis Kulit
Sesuai untuk semua jenis kulit

Saiz produk
200ml

Harga produk
RM 23.50

Cara Penggunaan
Selepas pembersihan, gunakan pad kapas untuk memohon kepada muka dan leher.

Bahan-bahan
Ekstrak Buah Hazel Ekstrak, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ekstrak Buah Myrtillus Vaccinium, Ekstrak Saccharum Officinarum (Sugar Cane), Ekstrak Acer Saccharum (Gula Maple), Ekstrak Buah Citrus Aurantium Dulcis (Orange), Citrus Medica Limonum (Lemon Ekstrak Buah, Natrium Laktat, Allantoin, Wangian, Ekstrak Daun Indica Waltheria, Mannitol, Natrium Gluconat, Asam Citric, Sitrat Citrate, Dextrin, Ferulic Acid.

Nanowhite Dark Spot Corrective Serum


Maklumat produk
➤ Dirumuskan dengan Nanoteknologi, Omega White-C dan Ekstrak Semulajadi, Nanowhite Dark Spot Corrective Serum adalah pekat pemutihan yang berkesan yang menembusi jauh ke dalam kulit untuk membersihkan bintik-bintik gelap dan perubahan warna kulit yang lain, menyebabkan warna kulit lebih cerah dan lebih cerah.


Jenis Kulit
Sesuai untuk semua jenis kulit

Saiz produk
30ml

Harga produk
RM 69.90

Cara Penggunaan
Selepas pembersihan dan toning, sapukan dengan muka sebelum menggunakan pelembap siang atau malam. Sapukan lapisan lain di atas kawasan dengan bintik hitam.

Nanowhite Double Action Whitening Gel Cream


Maklumat produk
➤ Memberi pemutihan tindakan berganda untuk kulit yang licin dan lebih lembap
➤ Meminimumkan penampilan bintik gelap dan mencerahkan nada keseluruhan kulit
➤ Mengandungi tertumpu Nanowhite Super Antioxidant ™ (Vitamin E & C)
➤ Memberi kesan pencahayaan yang maksimum dan mencegah pengoksidaan untuk kulit yang lebih tahan lama
➤ Ultra-ringan, tidak berminyak dan mudah diserap


Jenis Kulit
Sesuai untuk semua jenis kulit

Saiz produk
40ml

Harga produk
RM 43.90

Cara Penggunaan
Selepas pembersihan dan toning, sapukan muka sama rata sebelum menggunakan pelembap siang atau malam.

Bahan-bahan
Air, Butilena Glikol, Lecithin, Arbutin, Asid Linolenik, Asid Linoleat, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Rutin, Ubiquinone, Resveratrol, Fructan, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Carbomer / Papain Crosspolymer, 1,2 -Hexanediol, Caprylyl Glycol, Algin, Sodium Polyacrylate, C18-21 Alkane, Trideceth-6, Hydroxyethylcellulose, Gliserin, Natrium PCA, Urea, Trehalose, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Glucoside, Disodium EDTA, Vitex Agnus Castus Extract, / Capric Triglyceride, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Cyclodextrin, Fragrance, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben

Muat Turun Aplikasi Mudah Alih 'Nanowhite AR+’Wanita yang telah lama mengalami masalah kulit mungkin sukar membayangkan melihat wajah mereka di cermin tanpa bintik-bintik hitam dan parut jerawat. Dengan itu, Nanowhite ingin membantu mereka membayangkan kulit yang lebih cerah – menerusi aplikasi realiti berperantaraan (AR) mudah alih yang baharu.


Untuk melihat wajah bebas cela anda, cari dan muat turun aplikasi mudah alih 'Nanowhite AR+’ dari Apple App Store atau Google Play Store. Kemudian, imbas pembungkusan serum dengan aplikasi tersebut dan ketahui lebih lanjut mengenai produk-produk Nanowhite dan panduan langkah-langkah penjagaan kulit sambil membayangkan penambahbaikan kulit melalui fungsi realiti berperantaraan.

Bukan itu sahaja - pengguna aplikasi berpeluang memenangi hamper produk Nanowhite bernilai RM2,500! Anda hanya perlu mengisi borang kaji selidik dalam aplikasi mudah alih Nanowhite AR+, dan pemenang bertuah akan dimaklumkan melalui telefon.Serikan kulit anda hari ini! 
Nanowhite Dark Spot Corrective Serum 30ml dijual pada harga RM69.90 di semua farmasi dan pasaraya utama di seluruh negara. 

Untuk mengetahui lebih lanjut, boleh layari: