Raikan Mothers Day dengan hidangan Special Set Dinner di Top View Restaurant & Lounge


Tanggal 13 Mei setiap tahun merupakan hari yang terpenting dimana kita meraikan Hari Ibu Sedunia. Tarikh ini juga mengingatkan kita dimana perngorbanan seorang ibu dalam melahirkan dan membesarkan kita dari kecil hingga besar. Pengorbanan ibu sangatlah bermakna, tanpa ibu tiadalah kita di dunia ini.

Mesti anda terfikirkan apakan idea yang menarik sempena Mothers Day ini bukan? Apakah hadiah yang sesuai dan menjadi detik terindah untuk ibu anda. Mesti ibu anda akan mengukir senyuman terindah sempena pemberian anda sebagai seorang anak. 

Alah setahun sekali sahaja kan. Tak salah membelanjakan wang anda setahun sekali untuk ibu tersayang. Sempena Mothers Day ini, Top View Restaurant & Lounge telah mengadakan Special Set Dinner untuk Celebrate Mother's Day anda bersama ibu anda.


 Special Set Dinner untuk Celebrate Mother's Day ini pada 13 May 2018 dari pukul 6.30 hingga 10.00 malam. Harga nya pula sebanyak RM98 nett untuk setiap orang.

Raikan Mothers Day dengan hidangan Special Set Dinner di Top View Restaurant & Lounge


Top View Restaurant & Lounge ini terletak di Tingkat 59 Komtar beralamat di Jalan Penang, 10000 George Town, Pulau Pinang. Anda boleh datang ke sini menerusi kaunter di tingkat bawah berhadapan dengan Maybank. Di situ terdapat kaunter pertanyaan berlabel Top View Restaurant & Lounge. Kakitangan di sana akan membantu anda dan membawa anda terus ke tingkat 59. Sebelum datang ke sini anda perlu menempah terlebih dahulu dengan menelefon talian +604-262 5960.menyediakan tempat duduk yang banyak untuk memuatkan pengunjung yang datang di sini.

 Special Set Dinner menyajikan hidangan Appetizer, Salad, Soap, Sorbet, Main Course, pencuci mulut dan hidangan teh atau kopi.

Amuse Bouches
Saffron Tempura Oyster

Appetizer


Salad Of Mirin Glazed Tiger Prawn I Seared Tuna Sashimi with black Sesame I Wasabi Cream

Salad

Traditional English Caesar Salad

Soup

Cream Of wild mushroom with white truffle oil

Sorbet

Carrot & Ginger Sorbet


Pilihan Hidangan Main Course

Cured & Pan-seared Salmon I Garlic Pea Shoot I Wild Momotaro Chutney

"ATAU"

Carved Beef Tenderloin I Pommes Marseilles I Young Carrot I Natural wine juz

Hidangan Pencuci Mulut (Dessert)

Vanilla Panna Cotta with Strawberry and Basil Ice-cream

Minuman Panas

Kopi atau Teh

Dengan harga RM98.00 per person anda dapat menikmat kesemua hidangan sedap ini bukan. Berbaloi bukan.

Apa yang menarik di sini anda menikmati pemandangan pada waktu malam dari Tingkat 59, Top View Restaurant & Lounge. Anda boleh lihat sendiri bangunan dan lampu sekitar Pulau Pinang. Lagi bertambah romantik hidangan anda bersama ibu tersayang.


Sebelum anda menjamu hidangan Special Set Dinner, anda juga boleh bawa ibu anda  menjalankan aktiviti lain sepanjang di The Top. Banyak daya tarikan menarik di sini.Untuk maklumat lanjut, anda boleh kunjungi butiran di bawah:

Top View Restaurant & Lounge

Address: Komtar, Level 59 & 60, Jalan Penang, 10000 George Town, Pulau Pinang.

Tel: +604-262 5960