Rawat Panda Eyes & Puffy Eyes dengan peranti Suddenbe Eye Massager with ION & LED

January 29, 2019

Salam dan Hai semua,

Kita sering menjaga kebersihan diri dan juga kecantikan wajah bukan. Tetapi jangan lupa dengan penjagaan di persekitaran bahagian mata. Semakin hari penat bekerja, terdedah dengan cahaya matahari, kurang berehat, tidak cukup tidur antara punca-punca masalah di persekitaran mata. Usia yang makin meningkat juga akan menghasilkan garis-garis halus dan penuaanπŸ‘Ž. Dalam masa yang sama masalah puffy eyes, panda eyes dan masalah lain timbul di bahagian mata πŸ‘€.

Mata merupakan komponen penting yang kita guna sepanjang hari. Jadi, tidak hairanlah mata kita sentiasa letih dan bengkakπŸ˜‘.

Rasanya masih belum terlambat untuk merawat masalah persekitaran mata πŸ‘€ Ada yang sanggup berhabis beratus dan beribu di mana rawatan pakar kecantikan. Anda juga boleh mengambil langkah dengan berehat dan tidur yang cukup untuk mengurangkan persekitaran mata. Penggunaan produk eyecream  juga salah satu usaha untuk merawat persekitaran mata.


Rawat Panda Eyes & Puffy Eyes dengan peranti Suddenbe Eye Massager with ION & LED

www.liahasty.com

Tetapi Lia mahukan penjagaan ekstra dengan menggunakan peranti Suddenbe Eye Massager with ION & LED πŸ’•. Pengunaannya yang mudah tak perlu mengambil masa yang lama dan saiznya yang ringan memang senang nak bawa ke sana sini. Yang paling penting dapat merawat dan mengurangkan masalah sekitar mata. Jom Lia terangkan dengan lebih lanjut mengenai peranti ini.

Pembungkusan produk

ALLYOUNG delivery box berwarna Pink
Produk yang diterima akan dibungkus dan di pos kepada pelanggan dalam kotak berlabel ALLYOUNG berwarna PINK. My favorite colour πŸ’•

Pandangan Hadapan dan Belakang kotak Suddenbe Eye Massager
Pandangan Atas dan Bawah kotak Suddenbe Eye Massager
Produk Suddenbe Eye Massager with ION & LED didatangkan dalam kotak berwarna putih dan tulisan hitam berlabel nama produk, keterangan produk, kod bar, dan cara penggunaan produk dalam bahasa Inggeris dan Korea.

Bentuk Produk

www.liahasty.com

Produk Suddenbe Eye Massager with ION & LED merupakan peranti mudah alih yang boleh merawat masalah sekitar mata seperti masalah panda eyes, puffy eyes, garisan halus dan sewaktu dengannya. Peranti ini yang menggunakan bateri dan mudah di bawa ke sana sini dan cara penggunaannya sangat mudah.

Peranti Travel-friendly Suddenbe Eye Massager with ION & LED dengan dua mod yang berbeza untuk membantu; menyerap bahan menghidupkan semula dan garis halus yang halus.

Pandangan Hadapan dan Belakang peranti Suddenbe Eye Massager
Komponen :
1) Massaging head
2) Sensor plate
3) "C" Level
4) "O' power off
5) "M" Level
6) Battery Space
7) Battery cover

Product size :
24 x 24 x 129mm

Product weight :
21g

Product material :
ABS

Keterangan Produk



πŸ‘‰ 18000 Times Per Minutes 
πŸ‘‰ High-Frequency Micro Vibration
πŸ‘‰ Two Different Modes
πŸ‘‰ Long Wavelength + Short Wavelength
πŸ‘‰ Light and Handy Installation
πŸ‘‰ Convenient to Carry Around
πŸ‘‰ Say Bye-Bye to Tired Complexion Easily

Produk terdiri daripada :


1) Suddenbe Eye Massager with ION & LED x 1


2) Suddenbe Drawstring Pouch x 1 unit
3)  Arahan Manual x 1 unit.

Pemasangan dan Penggantian


Bahagian bawah penutup bateri terdapat bahagian ruangan bateri. Hanya memerlukan bateri sahaja dan tidak ada keperluan untuk sebarang pengecasan



1) Tarik penutup bateri ke bawah, rujuk tanda bateri positif dan negatif, letakkan bateri AAA dengan betul.

2) Tutup bahagian penutup bateri ke belakang.

3) Produk ini tidak kalis air dan tidak menggunakannya di kawasan basah.

Dilengkapi dengan dua mod:





1. Long Wavelength - Membantu menembusi bahan-bahan yang menghidupkan semula ke dalam kawasan sekitar mata

2. Short Wavelength - Membantu melicinkan garis halus di sekitar kawasan mata dengan berkesan

Sesuai untuk merawat:
πŸ‘‰ Fine Lines
πŸ‘‰ Dehydrated Skin
πŸ‘‰ Tired Complexion
πŸ‘‰ Panda Eyes
πŸ‘‰ Puffy Eyes

Jenis Kulit
SEMUA JENIS KULIT

Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk wanita hamil dan keadaan kulit yang sensitif.

Ciri-ciri Suddenbe Eye Massager

Smooth Fine Lines
Lancar garis halus di sekitar kawasan mata

Absorb Easily Into The Skin
Membantu kulit menyerap serum ke permukaan kulit

Brighten Skin
Mencerahkan kawasan mata di sekeliling kulit

High-Frequency Micro Vibration
18000 kali seminit Getaran Mikro Tinggi

Penetrate Deeply into The Skin
Membantu menembusi intipati penjagaan kulit jauh ke dalam kulit

Ion Penetration
Gelombang Panjang dan Pendek, penembusan dalam dan cetek

Hasil selepas penggunaan:
95% Meningkatkan keupayaan penyerapan kulit
98% Cepat menyerap krim mata ke dalam kulit untuk memendekkan masa penjagaan kulit anda
92% Ketatkan kawasan mata dengan kesan mengangkat yang jelas
97% Efektif krim mata, garis halus halus dan pelembab

Cara Penggunaan Suddenbe Eye Massager with ION & LED

1. Sapukan krim mata di sekeliling mata sebelum digunakan.



2. Tekan untuk mengaktifkan suis "C", dan cahaya biru akan dihidupkan.



3. Tekan untuk mengaktifkan suis "M", dan lampu merah akan dihidupkan.
3. Untuk beroperasi, sentuh kulit di bahagian hujung dan plat sensor. Untuk berhenti, keluarkan dari kulit.
4. Panaskan kepala urut dengan lembut. Jangan tolak terlalu kasar terhadap kulit.
5. Untuk hasil yang terbaik, urut setiap mata sekitar sekitar 10 saat.



6. Apabila selesai, tolak suis ke tanda "O" untuk mematikan.

Jangan menatap cahaya LED dan jangan sentuh bola mata anda dengan kepala mengurut.

Suddenbe Eye Massager with ION & LED adalah super travel friendly yang boleh digunakan pada waktu pagi di rumah atau tengah hari semasa waktu pejabat anda

Hanya gunakan selama 3 minit untuk mengurut dan menenangkan mata yang letih.

Pembersihan dan penjagaan

Pembersihan
1. Apabila kotor, produk bersih dengan tuala atau kain lembut dan kering.
2. Semasa pembersihan, jangan gunakan alkohol, aseton, petrol, atau produk lain yang rosak.

Penjagaan
1. Simpan produk ini di tempat kering yang dilindungi dari kelembapan.
2. Jauhkan produk ini daripada jangkauan kanak-kanak.

www.liahasty.com

Selepas penggunaan peranti, simpan dengan selamat di dalam Suddenbe Drawstring Pouch.

www.liahasty.com
Saiznya yang kecil dan ringan memang mudah dibawa ke sana sini dan simpan di dalam tas tangan anda juga.

Pendapat selepas menggunakan produk

www.liahasty.com

Ini kali pertama Lia menggunakan peranti untuk merawat masalah sekitar mata. Memang jimat masa dan tak perlu berjam-jam. Hanya perlu 3 minit rawat mata dengan menggunakan peranti Suddenbe Eye Massager with ION & LED ini.  Lia boleh guna di rumah, di pejabat, di dalam kereta dan banyak lokasi lagi. Penggunaan selepas aplikasi eyecream juga akan mempercepatkan proses penyerapan di sekitar mata. Bila aplikasi peranti di wajah akan rasa vibrate. Mudah juga hanya guna bateri dan tak perlu cas. Saiz yang kecil dan ringan memang mudah letak dalam tas tangan dan bawa ke sana sini. Hasilnya memang memberangsankan jika guna setiap hari. Mata bengkak mula surut dan garisan halus akan mulai pudar. Dalam masa yang sama kena makan yang sihat dan tidur yang cukup.Memang recommended πŸ‘

Untuk maklumat lanjut, boleh lihat video di bawah:



Jangan lupa SUBSRIBE youtube channel Lia Hasty πŸ‘© https://www.youtube.com/liahasty

Harga Produk
RM530
RM 212


Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web dan media sosial yang lain:

Instagram : @allyoung_my

Selamat mencuba!

#Swissvita #ParabenFree #AlcoholFree #FragranceFree #PigmentFree #swissvita #allyoung #eyemassager #ion #led #EyeFriend #travelfriendly #eyecare #beautydevice



You Might Also Like

17 inspiration

  1. glad you sharing here as my friend saying she find product like this. She has panda eyes can let her know of this product since she is looking, it looks easy for travel use too. I like it alot! Gonna visit the website soon as well.

    ReplyDelete
  2. Thanks sharing Lia...sekarang dh macam2 product ada dalam dunia kecantikkan sampai dh ada alat untuk menghilangkan panda eyes plak...menarik sangat ni...

    ReplyDelete
  3. Kita bukan sebab panda eye kita ni ada banyak kedut kat mata wakakakakak boleh ker ia di kurangkan huuhu tengok sekarang teknologi macam-macam yang canggih...

    ReplyDelete
  4. alahai senang sangat kalu ada produk ni. boleh pakai time kat office kalu seminggu kerja asyik tak cukup tidur stayback siapkan kerja. bagus guna bateri senang tak payah tunggu full charge. harga pun boleh tahan murah je tu

    ReplyDelete
  5. Teringinnya nak cuba.airah memang suka bab2 jaga kecantikan ni.memang penting nak elak kedutan dari awal nanti dah tua lambat sikit nampak kedut

    ReplyDelete
  6. Haaa produk macam ni best ni. Guna bateri je ye? Senang. Harganya berbaloi la dengan apa yang dia boleh beri kan? Teknologi sekarang makin maju. Sedia duit ajer.

    ReplyDelete
  7. Mudah betul nak guna alat ni. Qiss memang suka kalau gini. Benda nak memudahkan Kita kan. Boleh nanti Qiss usha usha dulu sebab tengok menarik hasil penggunaan alat ni. Tak sabar nak dapatkan dan Cuba alat ni.

    ReplyDelete
  8. Wah banyak jugak kegunaan produk kecil ni. Menarik ni nak beli satu. Guna baterikan. Memang xde masalah sangat.

    ReplyDelete
  9. Bagusnya produk ni..senang nak bawak mana2 coz pakai batery je. Bolehlah sis cuba sb mata ni pun dh macam apa je..hope dpt kurangkan bengkak bawah mata ni

    ReplyDelete
  10. Zaman sekarang ni memang ramai orang terlupa tentang penjagaan mata kan. Padahal mata sangatlah penting. Bagus adanya alat ni. Boleh rawat masalah mata. Bagi mereka yang bekerja tu seharian mengadap laptop/pc elok la ada alat ni kan. Bagi mata berehat.

    ReplyDelete
  11. Nampak menarik je produk ni. Lagipun nampak senang untuk guna. Boleh try juga ni.

    ReplyDelete
  12. Panda eyes ooooo... Mummy like me mmg panda eyes sgt. Anak bangun tak menentu. Boleh la nak tgk2 produk ni. Harap hilang la panda eyes ni.

    ReplyDelete
  13. With my panda eyes condition, this is something I want to give a try , although the amount is a little high.. but it has been heavily discounted so i will make use of this.

    ReplyDelete
  14. Wah, bagusnya travel friendly. Elok juga ada peranti begini. Boleh lah cuba dapatkan. Thank you share.

    ReplyDelete
  15. Bagusnya produk ni. Actually mata memang kena jaga lgpun senang nampak tua dibahagian mata sebenarnya hehe tp tu la kita selalu abaikan penjagaan bahagian mata ni

    ReplyDelete
  16. such a good product. Mesi ramai kaum hawa yang akan beli ni, nak nak kepada mereka yang ada masalah mata panda. Hrga pun tengah ada diskuan tu kan

    ReplyDelete
  17. Bestnya produk ni kecik jer dan sng nk guna dan bwk travel.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community