Penawar Masalah Tumit Kaki Pecah dengan Sapuan Magic Neem Balm

April 14, 2019

Salam dan Hai semua,

Wanita selalu menitikberatkan soal kecantikaan wajah dan solekan. Tetapi lupa mengenai penjagaan kaki bukan ❓ Masalah yang selalu dialami di bahagian kaki ialah tumit pecah atau retak. Walapun ianya masalah kecil yang hampir dialami setiap orang, tanpa rawatan akan menggangu kesihatan diri. Dalam masa yang sama ia menyebabkan kaki sakit ketika memijak.

Ada banyak punca terjadinya tumit kaki pecah seperti kekurangan air dalam badan, faktor genetik, pertambahan berat badan, wanita yang hamil, kasut yang ketat dan tidak memakai stokin. Anda boleh merawat dengan minum air secukupnya setiap hari, menjaga berat badan ideal dan memakai stokin.

Tetapi ada satu lagi rawatan ataupun penawar masalah tumit kaki iaitu dengan menggunakan Neem Balm. Ianya juga boleh merawat dan melembapkan kulit bukan sahaja sekitar tumit kaki malah kawasan badan lain seperti siku, lutut yang mengalami masalah kekeringan.

Keterangan Produk

www.liahasty.com

SUSAH NAK CARI PENAWAR MASALAH TUMIT KAKI PECAH YANG BEBAS BAHAN KIMIA

Banyak krim yang digunakan di luar sana untuk rawat tumit kaki pecah. Tetapi tidak sama dengan produk Neem Balm keluaran ZM Beauty yang menggunakan bahan organik dan zero bahan kimia. Lebih berkeyakinan untuk menggunakannya kerana 100% natural di samping rasa selesa dan wangi.

Neem Balm juga telah diuji di makmal di Permulab Sdn Bhd dan mendapat kelulusan KKM NOT 181101999K.


Pembungkusan Produk

www.liahasty.com

Produk Neem Balm didatangkan khas dalam bag atau sarung hitam berzip beserta silicone hand lanyard.

www.liahasty.com
Sekeliling beg hitam dilabelkan nama produk dan da bukaan zip dan didalamnya terdapat produk Neem Balm. Serious beg ni memang comel lah nampak lawa bila pegang

Bentuk Produk

www.liahasty.com
Produk Neem Balm datang dalam bekas tin kecil comel sebesar tapak tangan. Sekeliling produk dilabelkan nama produk, berat produk, keterangan produk, cara penggunaan, bahan dan amaran.

Tekstur produk

www.liahasty.com
Tekstur produk Neem Balm dalam bentuk krim berwarna hijau, tidak mudah melekit, berbau wangi dan mudah disapukan.

Bahan dan Kandungan

www.liahasty.com

Minyak Zaitun, Minyak Bunga, Serbuk Neem, Lavender, Tea tree

Neem bermaksud daun semambu. Ingat tak kalau demam campak mesti ibu-ibu akan gunakan untuk anak-anak kan. Dengan campuran neem (daun semambu) dan bahan-bahan yang lain menjadikan kandungannya sangat organik, selamat digunakan dan tiada kesan sampingan.

Sekarang tak perlu menggunakan daun semambu dan hanya gunakan Neem Balm sahaja yang dalam bentuk krim. Mudah bukan❓ Hanya sapu sahaja bahagian mana yang kering dan akan sentiasa lembap.

Cara Penggunaan Neem Balm

👉 Sapukan secara nipis ditempat yang diperlukan (tempat gatal & terkena gigitan serangga.

👉 Untuk bahagian tumit kaki pecah, gesekan tumit kaki dengan batu penggosok di bahagian kering dan kasar. Kemudian sapukan Neem Balm di bahagian tersebut. Amalkan selama 3 hari secara konsisten untuk hasil yang terbaik.'

Jangka hayat produk setahun selepas produk dibuka.

Amaran
Untuk kegunaan luar sahaja
"Boleh digunakan dengan kerap tanpa kesan sampingan"

Kebaikkan Neem Balm
💕 Membantu menyuburkan dan melindungi kulit
💕 Bahan dan kandungan yang organik
💕 Selamat digunakan dan tiada kesan sampingan
💕 Saiznya yang kecil mudah dibawa ke mana sahaja
💕 Sesuai untuk bayi dan orang dewasa

Kenapa saya pilih Neem Balm?
✅ Lulus KKM
✅ Free chemical berbahaya
✅ Natural
✅ Mudah serap & tak berminyak yang melampau
✅ WANGI!!!
✅ Dan yang paling penting guna Neem asli

Berat Produk: 60g 

Harga Produk:
RM45 tidak termasuk postage

www.liahasty.com

Lia dah cuba Neem Balm keluaran ZM Beauty untuk rawat tumit kaki pecah. Anda bila lagi nak cuba❓

PM sekarang. Jom kami bantu anda dengan produk yang alami & jimat.

Kepada yang berminat untuk tahu lebih detail boleh terus klik link dibawah untuk fast respond

Untuk maklumat lanjut boleh kunjungi:

Neem Balm keluaran ZM Beauty

Facebook: Zuraini Muhammad

Whatsapp: 011-32484182
Call: 07-7550792
.
#zmbeauty #tumitpecah #neem #neembalm #neembalmzmbeauty

You Might Also Like

0 inspiration

Powered by Blogger.

Recent in Fashion

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community