HIMPUNAN USAHAWAN TERBESAR DI KEPALA BATAS !!!

HIMPUNAN USAHAWAN TERBESAR DI KEPALA BATAS !!!Anda pernah berada dalam situasi seperti di bawah?
Ali, seorang kanak-kanak berumur 7 tahun pergi ke pasar malam setiap hari Jumaat. Kegemarannya ialah ayam goreng. Setiap minggu, Ali akan membeli ayam goreng dari salah seorang peniaga, Abang Leman yang berniaga di pasar malam itu. Tanpa gagal, Ali akan membeli ayam goreng itu jika berpeluang. Ayam goreng Abang Leman terkenal bagi penduduk di situ kerana kesedapan dan kerangupan ayam gorengnya.

Kini, Ali telah berkahwin dan mempunyai 3 orang anak. Demi tuntutan kerja, Ali telah berhijrah ke tempat lain. Walau bagaimanapun, setiap kali pulang ke tempat asalnya, Ali mesti membeli ayam goreng Abang Leman jika berpeluang. Kini, Ali terpaksa menunggu lebih lama untuk mendapat ayam goreng itu kerana bilangan pelanggan yang tinggi.

Situasi yang biasa kita lihat, tapi antara sedar atau tak, situasi ini telah belarutan berpuluh-puluh tahun. Ini yang terjadi dalam usahawan kita. Mempunyai produk yang bagus, tetapi selepas berpuluh-puluh tahun, masih berada di tempat yang sama. Tapi, kalau kita lihat usahawan bangsa lain, perniagaan mereka akan berkembang semakin besar. Dari gerai, menjadi Kedai Ayam Goreng, kemudian wujudkan cawangan dan seterusnya. Antara niat utama himpunan ini ialah untuk mengubah situasi ini. Bukan hanya kepada usahawan yang telah lama berniaga, tetapi kepada usahawan yang baru berniaga dan juga berniat untuk berniaga satu hari nanti. Dalam himpunan ini, akan ada tip-tip untuk senang lulus loan, tip macam mana nak bagi untung melambung, networking session, marketing cara baru, dan banyak lagi rahsia-rahsia dari pakar-pakar perniagaan.

Tanya diri anda, adakah anda ingin menjadi seorang lagi "Abang Leman" di masa hadapan? Atau anda ingin mempunyai empayar perniagaan yang besar? Berbelanja tanpa risau baki dalam akaun bank? 

Jika anda mahu ubah diri anda, perniagaan anda dan masa depan keluarga anda, sertai kami di himpunan ini. Demi memastikan rahsia-rahsia ini dapat diberikan kepada seramai usahawan yang mungkin, pendaftaran hanya dikenakan pada kadar yang sangat rendah (HANYA RM12) dan tiada kos yang tersembunyi. Himpunan ini akan dihadiri pakar-pakar perniagaan yang telah berjaya mengubah ramai nasib usahawan-usahawan lain.
Anda penentu masa depan diri anda!

APA YANG ADA DALAM HIMPUNAN INI?


·         Seminar Re-SET Perniagaan Anda! - seminar istimewa yang menampilkan pakar-pakar perniagaan khas buat peserta himpunan.
·         Rangkaian / connection dengan usahawan lain (5,000 usahawan! - SANGAT PENTING untuk kembangkan perniagaan anda)
·         Harga pendaftaran yang SANGAT RENDAH - RM12 bagi pendaftaran awal. Harga asal RM50. Diskaun lebih 75% !
·         Karnival Food Truck
·         Hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi !HARGA PROMOSI Hanya RM12 (Harga asal RM50). 
Diskaun lebih 75% bagi pendaftaran awal.

·         Barisan speakers dari pakar-pakar perniagaan yang sangat berpengalaman dan tidak kedekut ilmu.
·         Tiada kos tersembunyi.
·         Sila rujuk poster kami atau hubungi kami untuk maklumat lanjut.


Untuk pembelian tiket, boleh klik link di bawah


Post a Comment

1 Comments