US FRIES FIESTA 2019 - Gusttimo Cafe

U.S. Fries Fiesta telah Melanda Pulau Pinang & Ipoh

www.liahasty.com


Untuk makluman semua, The Potatoes USA telah memulakan kempen US Fries Fiesta 2019 di Pulau Pinang dan Ipoh mulai dari 17 Jun hingga 21 Julai 2019. Menurut Eddie Saw, kempen ini telah mendapat sambutan ramai sebelum ini. & mereka membawa kembali kempen ini ke Pulau Pinang dan memperkenal buat kali pertama di Ipoh pada tahun ini. 20 cawangan yang sertai kempen US Fries Fiesta 2019 ini, 15 cawangan di Pulau Pinang dan 5 cawangan di Ipoh. Sudah pasti kesemua cawangan ini menyediakan hidangan kentang goreng AS dengan hidangan yang unik dan menggiurkan.

So kepada semua pencinta kentang goreng, boleh melawat mana-mana restoran yang mengambil bahagian dalam US Fries Fiesta 2019 dengan mencuba menu kentang goreng yang disediakan. Ramai yang tak tahu Malaysia adalah salah satu pasaran eksport terbesar ke-6 untuk kentang beku AS di Asia.

 . "US Fries Fiesta 2019 akan mempamerkan pelbagai hidangan menarik yang dibuat dengan kentang goreng AS. Salah satu acara utama Fiesta ini ialah ia memberi peluang kepada orang ramai untuk membiasakan diri dengan varieti kentang AS yang berbeza. Kebanyakan cawangan ini menawarkan potongan baru kentang goreng AS untuk kali pertama ".


US Fries Fiesta 2019 - Most Creative Photo ContestDalam masa yang sama ada juga pertandingan Facebook di mana orang ramai boleh memenangi baucar makan setiap minggu dengan hadiah utama iPad pada akhir pertandingan.

Bagaimana untuk sertai pertandingan ❓

👉 Anda perlu melawat mana-mana restoran yang mengambil bahagian dan memesan sebarang menu hidangan US Fries Fiesta.

👉 Snap gambar yang menarik mengikut kreativiti anda dan post kapsyen yang kreatif dengan masukkan hashtag #MYPotatoesUSA dan juga “Check In” lokasi restoran tersebut.

Tertakluk kepada terma dan syarat.Kebaikan & Khasiat Kentang AS Beberapa sebab mengapa A.S. menghasilkan kentang goreng terbaik adalah suhu yang ideal berkembang, tanah yang kaya, kemudahan pemprosesan terkini dan generasi kepakaran. Kentang A.S. yang ditakdirkan untuk pemprosesan mesti mengandungi "pepejal" yang tinggi dan kandungan gula rendah, yang merupakan ciri penting untuk mencapai produk siap dengan penampilan, rasa dan tekstur yang wajar.

Penanam kentang A.S. menawarkan pemproses berkualiti tinggi kentang dari bekalan sepanjang tahun yang berlimpah. Piawaian industri A.S. menuntut dan mesti memenuhi semua Pentadbiran Makanan dan Dadah dan spesifikasi USDA, yang membolehkan pemproses A.S. untuk menghasilkan produk kentang beku yang berkualiti tinggi dan selamat.

Kentang bukan hanya baik untuk dimakan, tetapi baik untuk kesihatan. Ia adalah makanan yang sempurna untuk semua peringkat umur dan budaya, makanan yang menyapu untuk bayi, iringan dan ramuan yang hebat dalam semua jenis masakan, ia bakar, panggang, direbus, pan goreng, dihancurkan.

Dengan hanya 110 kalori, satu kentang kulit sederhana menyediakan 45% daripada nilai harian vitamin C anda dan lebih banyak kalium daripada pisang.


💕 Ia menyediakan serat dan vitamin dan mineral lain.
💕 Kentang tidak mempunyai lemak dan bebas sodium, gluten bebas dan bebas kolesterol.
💕 Kentang mempunyai 60 fitokimia dengan sifat antioksidan yang membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan radikal bebas dan mencegah penyakit kardiovaskular, masalah pernapasan dan kanser tertentu.
Mencuba menu di Gusttimo Cafe sempena US Fries Fiesta

Lia juga tidak melepaskan peluang untuk mencuba salah satu restoran di Pulau Pinang iaitu restoran Gusttimo Cafe dan ingin mencuba sendiri 3 menu yang berasaskan kentang sempena US Fries Fiesta.

Nama Menu: Salted Duck Egg U.S. Fries

Nama Menu: Savoury U.S. Wedges

Nama Menu: Melted Cheese U.S. Fries with Chili Con CarneLia dan mencuba 3 menu hidangan berasaskan kentang di restoran Gusttimo Cafe. Jangan lepaskan peluang untuk menikmati sendiri hidangan kentang sempena US Fries Fiesta bermula 17 Jun hingga 21 Julai 2019❗ Jangan lupa untuk sertai "Most Creative Photo Contest" untuk memenangi hadiah menarik Apple Ipad❗

Untuk maklumat lanjut mengenai restoran Gusttimo Cafe, anda boleh lihat butiran di bawah :


Nama Kafe : Gusttimo Cafe

Alamat : No.1, Level 1 Concourse area Sunshine Square, Jalan Mayang Pasir, Bandar Bayan Baru, 11950 Bayan Lepas, Pulau Pinang

Waktu Operasi :
10.30am - 11.00pm [Ahad hingga Khamis]
10.30am - 12.00am [Jumaat & Sabtu]

No. Telefon : 04-644 2700Untuk maklumat lanjut, boleh kunjungi laman sosial :

Instagram : https://www.instagram.com/gusttimo_cafe/?hl=en


Untuk mengetahui khasiat atau penerangan dengan lebih lanjut mengenai Potatoes USA boleh layari
 Laman web : http://www.potatoesusa-malaysia.com/
Facebook : https://www.facebook.com/MYpotatoesUSA/

#MYPotatoesUSA

Post a Comment

1 Comments

  1. Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. Gramho is an Instagram account analyzer and viewer. Our algorithm gives you the possibility of analyzing your or other person's Instagram account statistics.

    ReplyDelete