Lebih banyak belanja di OctaPLUS lebih banyak CASHBACK yang anda perolehi!

www,liahasty.com

Siapa kat sini memang suka berbelanja secara online❓ Termasuklah I yang shopaholic maklumlah busy bekerja tiada masa nak keluar. Beli secara online sahaja perkara yang paling mudah dilaksanakan. Hanya duduk di depan laptop ataupun hanya menggunakan smartphone.

Untuk anda yang suka berbelanja secara online, anda perlu menjadi pengguna yang bijak. Kalau boleh setiap barang yang anda beli, ada pulangan balik dalam bentuk cashback. Lebih banyak anda berbelanja, lebih banyak cashback yang anda terima. Mestilah kita suka kalau shopping ada banyak tawaran hebat, diskaun dan ganjaran. Lebih banyak kita akan berbelanja sebab dapat menjimatkan dan menguntungkan.

Apa itu Cashback?

Cashback adalah sebuah insentif yang memberi peluang kepada pengguna menerima pulangan hasil daripada setiap perbelanjaan yang dibuat. Wang yang dibelanjakan akan dipulangkan semula mengikut peratus tertentu. Jumlah tersebut tidaklah besar jika dibandingkan dengan perbelanjaan yang dibuat. Walaubagaimanpun, ia merupakan sebuah diskaun dan memang menguntungkan jika selalu digunakan.

Terdapat banyak platform jual beli di internet dan kad kredit menawarkan cashback untuk menarik minat pembeli, antaranya ialah OctaPLUS.

Apa itu OctaPLUS?

OctaPLUS adalah pasaran yang menyediakan Cashback, Deals, Rewards, WishTree, & Reviews untuk pengguna yang suka membeli dalam talian. Ia boleh didapati di laman web juga pada aplikasi mudah alih di App Store dan Google Play Store. 

Ada lebih kurang 100 peniaga disenaraikan di aplikasi OctaPLUS. Antaranya yang popular dalam platform ini adalah Shopee, Watsons, AirAsia, Lazada dan lebih banyak  merchant lain lagi.


GENERAL
Misi kami adalah untuk membeli-belah pengalaman yang lebih baik. Visi kami adalah untuk dapat memenuhi semua keperluan membeli-belah anda.

REWARDS
Ganjaran untuk menjadi sebahagian daripada keluarga Octaplus.

REVIEW
Kongsi dan cari cara terbaik untuk berbelanja di komuniti yang sedang berkembang.

CASHBACK
Dapatkan wang kembali untuk setiap pembelian! Highest cap in town!


Untuk pengguna di luar sana, yang belum download aplikasi OctaPLUS,

Lia memilih aplikasi OctaPLUS di smartphone berbanding laman web kerana lebih mudah cara penggunaannya dan lebih cepat.


SIGN UP aplikasi OctaPLUS menggunakan Email, Google @ Facebook.

Scan QR Code ataupun masukkan Referral Code sekiranya ada. Jika tiada klik 'Don't have referral'

Masukkan nombor telefon bimbit anda, klik 'Request OTP', masukkan OTP dan klik Verify.

Menarik bukan aplikasi OctaPLUS. Cara nak SIGN UP pun mudah.Apa tunggu lagi ❓
Jom download dan cuba aplikasi OctaPLUS hebat ini melalui link ini:

Selepas selesai SIGN UP, Lia terus dapat 600 POINTS dan RM3.00 CASHBACK (welcome reward) serta-merta❗Wow memang terbaik.

Anda pun boleh dapatkan dengan mudah 600 POINTS dan RM3.00 CASHBACK, Hanya download aplikasi OctaPLUS sekarang di http://octaplus.io


Memang berbaloi dengan aplikasi OctaPLUS. Lagi banyak anda berbelanja lagi banyak cashback yang anda peroleh. Jangan lupa ajak kawan-kawan yang lain untuk tawaran hebat di sekarang. 
 Tempoh kempen ini bermula 4 November dan berakhir pada 11 Nov 2019❗

Download sekarang & dapatkan reward gift sebelum terlambat❗

Hadiah menarik menanti anda❗Pemenang 3 teratas boleh mendapatkan hadiah bernilai RM1,129 😱

Hadiah Pertama 
Amazfit Stratos Xiaomi Huami Pace 2 Smart Sports Watch + 2000 reward point

Hadiah Kedua 
Panasonic EH-NA45P Nanocare Hair Dryer- Pink + 1200 reward point

Hadiah Ketiga
Xiaomi Mijia Kamera CCTV Wifi 2MP 1080P [Versi Global]  + 500 reward point

Jangan lupa masukkan kod rujukan Lia [ Kod rujuk: 86D9QGLJ ] selepas anda muat turun.


Lagi satu cara mudah, anda boleh mengimbas kod rujukan Lia (kod QR) menggunakan imej yang dipaparkan jika anda tidak mahu memasukkan kod secara manual.

Selamat membeli belah❗

Post a Comment

1 Comments

  1. I am completely concurred with this article and i simply need say this article is exceptionally pleasant and extremely instructive article. This is Pictame Online Instagram User Posts and Story web viewer.

    ReplyDelete