Penjagaan Miss V dengan Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash

March 06, 2020

Salam dan Hai semua,

www.liahasty.com

Hai wanita di luar sana ❗ Selain penjagaan dan rawatan wajah, kita juga perlu menjaga kebersihan diri dan badan setiap hari. Lagi-lagi wanita perlu menjaga bahagian intim ataupun bahagian Miss V anda. Jangan pandang remeh dengan penjagaan Miss V dimana anda juga perlu menggunakan produk yang bersesuaian. Jangan sebarang guna ya ❗⚠ Salah guna produk untuk bahagian intim akan menyebabkan kesakitan dimana kita perlu sentiasa menjaga pH dan supaya sentiasa dalam keadaan bersih.

Penjagaan Miss V dengan Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash

www.liahasty.com

Salah satu produk kegemaran Lia untuk penjagaan bahagian Miss V ialah Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash. Jom baca dengan lebih lanjut Lia nak kongsikan dengan anda semua.

Maklumat Produk 

www.liahasty.com

Bahagian intim adalah unik dan memerlukan penjagaan khas. Faraj mempunyai pH berasid secara semulajadi yang membantu mengekalkan keseimbangan bakteria yang baik dan buruk. Mencuci dengan sabun biasa atau gel mandi boleh menyebabkan ketidak seimbangan pH yang akan mengakibatkan masalah seperti jangkitan dan gejala kekeringan, bau busuk dan kegatalan. Oleh itu, amalan pembersihan bahagian intim yang betul akan mengekalkan kesihatan faraj. 

www.liahasty.com
Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash adalah formulasi semulajadi dengan campuran ekstrak herba. Ia direka khas untuk membersihkan bahagian intim. Ia juga sesuai untuk kegunaan harian bagi memastikan kebersihan dan kesegaran faraj.

www.liahasty.com

✅ Melindungi
📎 Melindungi daripada jangkitan & kerengsaan faraj
📎 Mencegah bau yang kurang menyenangkan
📎 Mengurangkan keputihan

✅ Memulihkan
📎 Menganjalkan kulit secara semulajadi

✅ Menyegarkan
📎 Mengurangkan kekeringan faraj untuk memastikan kebersihan dan kesegaran faraj

Pembungkusan Produk

www.liahasty.com
Produk Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ini didatangkan dengan kotak berwarna putih & pink, sekelilingnya dilabelkan nama produk, kod bar, tarikh luput, maklumat produk, bahan-bahan, cara penggunaan, amaran dan alamat dikilangkan.

Bentuk Produk

www.liahasty.com
Produk Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ini didatangkan dalam bentuk botol plastik berkualiti bersaiz 100ml. Saiznya mudah dipegang dan disekeliling botol dilabelkan lagi sekalilagi  nama produk, tarikh luput, maklumat produk, bahan-bahan, cara penggunaan, amaran dan alamat dikilangkan.

www.liahasty.com
Penutup botol ini sangat kedap dan menjaga cecair didalamnya agar tidak tumpah.

Tekstur Produk

www.liahasty.com
Tekstur produk Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ini dalam bentuk cecair berwarna pink lutsinar, berbau wangi, agak sedikit pekat dan tidak terlalu cair, dan mudah untuk diaplikasi.

Bahan dan Kandungan

www.liahasty.com

Diperkaya dengan Ekstrak Herba Semulajadi

💕 Pueraria Mirifica (Lobata)
Mengurangkan simpton monopaus
Mengurangkan kekeringan faraj
Memulihkan epitelium faraj atropik

💕 Quercus Infectoria (Manjakani)
Melindungi organ seks wanita daripada kulat, bakteria dan jangkitan faraj yang lain
★ Mengurangkan keputihan yang berlebihan

💕 Labisla Pumila (Kacip Fatimah)
Mengawal atur kitaran haid
 Bertindak sebagai anti oksidan
Menggalakkan sintesis kolagen kulit
★ Sebatian fenolik & flavonoid dalam tumbuhan mempunyai ciri-ciri anti kulat & anti radang

💕 Piper Betle (Daun Sireh)
Antioksidan semulajadi untuk menyingkirkan radikal bebas
★ Mengelakkan bau yang tidak menyenangkan

💕 Allium Sativum (Bawang Putih)
Melindungi daripada jangkitan virus, bakteria & yis
★ Mengurangkan tindas balas alahan

Cara Penggunaan

www.liahasty.com
Step 1 🠞 Basahkan bahagian intim dengan air.

Step 2 🠞 Picit sedikit Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash pada tapak tangan anda.

Step 3 🠞 Basuh bahagian intim dengan lembut. Biarkan selama 30 saat sebelum membilas.

Soalan Lazim

www.liahasty.com
1) Bolehkan saya menggunakan sabun wangi yang biasa sebagai pencuci wanita❓
Kebanyakkan sabun adalah bersifat alkali tetapi pH optimum faraj adalah antara 3.8 hingga 4.2. Oleh itu, pembersihan dengan sabun boleh mengganggu tahap pH semulajadi faraj dan mengakibatkan ketidakseimbangan flora faraj, keputihan yang tidak normal dan jangkitan.

2) Adakah Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash menyebabkan ketidakselesaan atau kerengsaan selepas digunakan ❓
Ia tidak akan menyebabkan kerengsaan selepas digunakan kerana ia dihasilkan mengikut pH optimum faraj iaitu pH 4.0. Sebaliknya, seseorang akan mengalami kesegaran dan sensai dingin selepas digunakan.

3) Berapa kerapkan saya boleh menggunakan Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash ❓
Ia bergantung kepada setiap individu. Ia boleh digunakan sekali, dua kali ataupun tiga kali sehari.

4) Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash tidak sesuai untuk :
Wanita hamil & perempuan yang belum mengalami haid pertama.


Amaran❗ 
🔔 Jauhkan daripada kanak-kanak
🔔 Simpan di tempat bawah suhu 30celcius.

Saiz produk : 100ml

Harga : RM 43.00

Nak dapatkan produk Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash, boleh KLIK SINI.

Untuk maklumat lanjut boleh kunjungi laman web dan media sosial:


You Might Also Like

6 inspiration

  1. sbg wanita part penjagaan bahagian Miss V mmg kena jaga sebaiknya..nk guna produk yg byk diual dipasaran kena pastikan ok juga sbb kdg2 ada yg tk sesuai bole jd gatal2..tq share psl produk Pro.Care Rahsia Puteri Feminine Wash

    ReplyDelete
  2. Setuju sangat... Produk yang sesuai dengan Miss V memang amat perlu ditik-beratkan... Yelah, kalau tak sesuai, boleh gatal-gatal dan menyebabkan jangkitan pula kan... Saya pun guna produk ni, seriously thumbs up...

    ReplyDelete
  3. Firat time dengar.nama brand ni.. agak.menarik juga ya.. penting jaga miss v ni

    ReplyDelete
  4. Ye laaa Sis pun baru tau produk ni, biasa sekarang guna ya g sedia ada terjual tu...suka kalau kata wangi ...kat pasaraya belum ada ek jual?

    ReplyDelete
  5. Hehehehehe kita mampu senyum jer. Kalau ada GF ker atau isteri boleh hadiahkan juga produk yang bagus ni pada mereka nak menjaga kebersihan dan wanitakan..

    ReplyDelete
  6. ramai ambil ringan penjagaan miss v. bagus ada produk camni.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Recent in Fashion

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community