Berbelanja di PG Mall & dapatkan Cashback 20% dengan Maybank QR Pay

June 03, 2020

Salam dan Hai semua,

Apa khabar semua ❓ Semoga semuanya sihat belaka & Selamat Hari Raya untuk semua muslimin di mana kita masih dalam bulan Syawal. Jangan lupa kita masih lagi dalam PKPB dimana kita masih dalam proses membendung dalam penyebaran wabak Covid19. Kita perlu sentiasa memakai hand sanitizer, kerap membasuh tangan, memakai face mask di tempat awam, & menjaga jarak selama 1 meter.

www.liahasty.com

Kita juga tidak digalakkan untuk keluar melainkan jika perlu sahaja untuk membeli barang keperluan. Kalau Lia lebih gemarkan shopping secara online di mana keluar bila hanya ada hal penting sahaja. Memandangkan kita sekarang menjalankan hidup secara 'New Normal' keadaan semuanya berubah. Dimana kita perlu meninggalkan nama, nombor telefon dan juga suhu setiap kali pergi ke mana-mana premis. Kadang-kadang kena perlu beratur panjang untuk membeli sesuatu barang ๐Ÿ˜ŒMemang ambik masa nak menyesuaikan diri ๐Ÿ˜—

www.liahasty.com

Berbelanja di PG Mall & dapatkan Cashback 20% dengan Maybank QR Pay

Kalau membeli barang secara online, kita boleh membeli barang dari rumah, membuat pembayaran secara atas talian & barang akan dihantar terus ke rumah๐Ÿก Lebih mudah, menjimatkan masa & tak perlu bersesak dengan orang ramai. Salah satu online platform yang menjadi kegemaran Lia sekarang ialah PG Mall.

OK Jom Lia nak terangkan dengan lebih lanjut mengenai PG Mall ๐Ÿ‘‹

PG Mall platform e-dagang Malaysia No.1

www.liahasty.com
Korang pernah dengar tak mengenai PG Mall ❓

PG Mall adalah platform e-dagang nombor satu di Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 2017. Ia merupakan satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia yang menawarkan pelbagai pilihan produk mulai dari Elektronik, Fesyen, Buku, Rumah & Kehidupan, Makanan & Minuman, Sukan & Riadah, Anak & Bayi, Kesihatan & Kecantikan, Otomotif hingga E-Voucher.

www.liahasty.com

PG Mall juga platform yang boleh dipercayai & kepelbagaian produk dipertingkatkan setiap hari untuk pilihan pembeli. Malah PG Mall adalah online platform yang menduduki tempat ketiga teratas dalam laporan Ipriceinsight. Wah hebat bukan ๐Ÿ‘

Dapat Cashback 20% Bayar dengan Maybank QRPay

www.liahasty.com

Untuk pengguna Maybank , anda sangat bertuah di mana ๐Ÿ‘‹ anda kempen istimewa untuk anda. Setiap kali anda berbelanja dengan serendah RM30 sahaja, anda akan dapat diskaun / cashback sebanyak 20%. Sangat berbaloi & menjimatkan bukan ❓ Apa lagi jom semua pengguna Maybank jom berbelanja & dapat cashback ✌

Di sini ada terma & syaratnya :
๐Ÿ‘‰Diskaun 20% terhad pada RM20 dengan perbelanjaan minimum RM30
๐Ÿ‘‰Penggunaan sebanyak 2 kali dalam tempoh kempen
๐Ÿ‘‰Sah sehingga 6 Jun 2020
๐Ÿ‘‰PG Mall adalah satu-satunya platform e-dagang yang menerima semua e-dompet

Kempen Love You 3000


www.liahasty.com
PG Mall juga menyantuni pembeli yang membeli belah di platform ini dengan memberikan hadiah cabutan bertuah dalam c-wallet bernilai keseluruhan RM3000. Cabutan bertuah ini dijalankan setiap 2 minggu. Pembeli hanya perlu membuat pembelian minimum RM30 dalam satu invois & secara automatik melayakkan anda untuk cabutan bertuah. Pengumuman pula dibuat pada setiap 15 dan 30 haribulan setiap bulan.

Kongsikan referal link & dapat Cashback Selamanya

www.liahasty.com
PG Mall ada buat tawaran hebat lagi dengan kempen ala referal untuk anda semua. Anda hanya perlu kongsikan link referal kepada kawan-kawan, keluarga dan juga sesiapa sahaja. Setiap pendaftaran melalui link pautan yang anda kongsikan, anda akan dapat cashback sehingga 3.5% selama-lamanya. Wah bestnya ๐ŸคฏTak sabar pulak nak berkongsi benda baik ini❗

Shop, Share & Earn

www.liahasty.com
Konsep 'ConsuMerchant' ini hanya 3 langkah iaitu shop - share - earn. Setiap kali berbelanja secara peribadi di PG Mall, kongsikan pengalaman berbelanja dengan orang di luar sana & anda akan dakan dapat ganjaran dari setiap pautan yang di kongsi. Ganjaran pulangan tunai dapat diperoleh setelah transaksi yang berjaya dilakukan melalui pembelian peribadi atau rujukan link pautan. Semakin banyak link pautan dibelanjakan, semakin banyak wang tunai yang akan anda dapat. Malah anda akan dapat cashback dari pembelian peribadi juga. Menarik bukan❓

Apa lagi jom lah kita membeli belah di PG Mall untuk pulangan cashback sebanyak 20%.

www.liahasty.com

Jom berbelanja di www.pgmall.my



Untuk maklumat lanjut, boleh layari & kunjungi :

๐Ÿ’• Lamab web: www.pgmall.my 
๐Ÿ’• Facebook: PGMallOfficial
๐Ÿ’• Instagram: @PGMall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Lobeyou3000 #luckdraw #MaybankQRPayCashback #Maybank2u #Maybank #ShopOnline 


You Might Also Like

13 inspiration

  1. Cashback dia tu yang menarik perhatian Rawlins - now shopping kat memana mesti Rawlins tengok kadar cashback. Baru la berbelanja dengan bijak namanya

    ReplyDelete
  2. wow ada e commerce baru! sebagai seorang yang sering shopping online, saya kena usha website ni. mana tahu ada yg berkenn

    ReplyDelete
  3. ramai yang kongsikan pembelian online di PG Mall ni, kalau berbelanja dan dapat harga promosi malahan cashback, memang wajib lah jawabnya shopping di sini, berbaloi-baloi

    ReplyDelete
  4. Pengalaman Sis dah soping kat PGmall ni guna Maybank tu, memang berbaloi, dapat cashback dah macam dapat balik duit kita! Ni pun ingat nak soping lagi, banyak nau pilihan batang dia kann ..

    ReplyDelete
  5. Wow cam bes jer dpt cash back.. Sy blom berkesempatan lg nk cuci-cuci mata di pg mall

    ReplyDelete
  6. Yup. Mmeng suka shoppong ade cashback ni.. Jimat banyak dekat situ. Haritu lagi dh shopping dekat PG mall

    ReplyDelete
  7. Memang seronok berbelanja apabila dapat cash back barulah rasa mcm dpt untung bila membeli ya tak?

    ReplyDelete
  8. pg mall ni yang bestnya cashback tu. sebab utama mommy membeli di pg mall, sebab boleh guna maybank qr pay

    ReplyDelete
  9. Nie yang syok nie kalau shopping dpt cashback balik. Bolehlah cuba shopping dekat sini nanti

    ReplyDelete
  10. bestnya kan dapat cash back tu memang menguntungkan pengguna. boleh selalu shopping situ

    ReplyDelete
  11. Menarik platform ni.. mcm2 ada.. plg best ada cashba k pulak tu

    ReplyDelete
  12. best sangat kalau shopping dekat PG Mall secara online ni. Dah la ada cashback lepas tu ada konsep consu-merchant pulak. Untung!

    ReplyDelete
  13. Menariknya PG mall ni. ramai orang yang dah promote dan shopping kat sini. Cashback dia menarik sangat sis pun suka PG Mall

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Recent in Fashion

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community