Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman

December 26, 2020

Salam & Hai semua,

Tahun 2020 kita telah digemparkan dengan virus Covid yang melanda negara kita dan juga dunia. Kita juga telah hidup dalam normal baru di mana kita diwajibkan memakai mask, jaga jarak fizikal 1 meter, scan my sejahtera, sentiasa basuh tangan & juga jangan lupa memakai hand sanitizer.

Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman

Hand sanitizer sudah menjadi satu keperluan penting selain mask. Aplikasi hand sanitizer juga dapat membasmi bakteria & kuman. Amalan ini juga akan menjadi satu kebiasaan jika kerap diamalkan dimana kita sentiasa menjada kebersihan & peka dengan segala penyakit selain Covid 19. 

Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman

Lia memang mengamalkan pemakaian hand sanitizer & mesti ada satu di dalam handbag, di pejabat & juga di rumah. Lia juga telah mencuba hand sanitizer dari jenama sui_ yang merupakan jenama buatan Malaysia. Kandungan hand sanitizer sui_ ini juga ada kandungan lidah buaya untuk menjaga kebersihan dan kelembapan tangan anda tanpa melekit.

Bentuk Produk

Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman

Produk hand sanitizer sui_ didatangkan dalam bentuk botol berpenutup bersaiz 60ml. Saiznya sederhana mudah dipegang, dan disekeliling produk dilabelkan nama produk, keterangan produk, bahan dan kandungan, & cara penggunaan dalam bahasa Inggeris & Korea

Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman

Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman
Untuk penggunaan hand sanitizer sui_, buka penutup bahagian atas dan spray sahaja di tempat yang memerlukan.

Tekstur Produk
Tekstur produk hand sanitizer sui_ ini dalam bentuk cecair berwarna transparent, ringan, tidak melekit, berbau wangi, & cepat meresap.

Bahan & Kandungan : 

Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman

Aqua, IsoPropyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Benzalkonium Chloride, Glycerin, Chlorhexidine Digluconate

Maklumat produk :

๐Ÿ“ŒMembunuh 99.9% bakteria & kuman
๐Ÿ“ŒPengeringan Pantas
๐Ÿ“Œ Semburkan pada tangan dan permukaan
๐Ÿ“ŒMelembapkan dan tidak melekit
๐Ÿ“ŒPembersih kami segar dan lembut pada kulit

Cara Penggunaan :

Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman
Semburkan hand sanitizer sui_ke tangan atau permukaan yang perlu dibersihkan.
 
Amaran:
๐Ÿ‘‰ Mudah terbakar, jauhkan dari api.
๐Ÿ‘‰ Untuk kegunaan luar sahaja.
๐Ÿ‘‰ Jangan gunakan pada kulit yang rosak atau jengkel. 
๐Ÿ‘‰ Sekiranya sentuhan berlaku, bilas dengan air.
 
Maklumat lain:
• Simpan di antara 15-30 ° C

Berat : 60ml

Harga : 
RM 8.00 1 botol

Hand Sanitizer Sui_ Melembapkan & Membunuh 99.9% bakteria & kuman

Dapatkan segera produk hand sanitizer Sui_ sekarang 

We are also available at shopee : shopee.com.my/sui_official 

Jangan lupa untuk follow @Sui_official di Shopee di mana anda boleh membeli di sini.



Untuk maklumat lanjut, boleh kunjungi :

๐Ÿ“Ž Laman shopee : https://shopee.com.my/sui_official
๐Ÿ“Ž Instagram : https://www.instagram.com/sui_.my/

You Might Also Like

13 inspiration

  1. boleh tahan harga. takde la bahan sangat. cantik plak botol die warna merah macam tu. macam toner pun ada.hehe

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni inilah antara produk yg harus ada dalam bag tangan ... malah skg dah dijadikan goodies pulak... jd dah banyk kat umah... yg jenama ni blm tau.

    ReplyDelete
  3. kerap pakai hand sanitizer memang buat kulit kering. eloi ada sanitizer camni. tak rosak kulit tangan

    ReplyDelete
  4. Bagus la sanitizer cam ni sebab selain mematikan kuman dan bakteria ia juga melembapkan. So kena ada 1 cam ni

    ReplyDelete
  5. packaging hand sanitizer pun cantik. sayang nak guna.

    ReplyDelete
  6. Cantik botol dia. Nampak macam produk yg berkualiti tinggi. Yang paling penting, bahan2 yang terkandung tak merosakkan kulit.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya nama dia Sui.. murah pun yaa, lagi satu pakaging dia tu kecil, senang nak sumbat dalam bag kan...

    ReplyDelete
  8. Memmag benda penting sekrg. Saiz kecil mudah dibawa ke mana2. Simple je tengok tapi tak kishla org taknpandang sngt. Org tengoknbahab kandungan.. Bgus sgtbtu

    ReplyDelete
  9. Mampu milik juga hand sanitizer ni kan.. Plus packaging senang dibawa kena mana2 saja... Boleh try la!

    ReplyDelete
  10. This looks like such a useful and beautifully bottled sanitizer. Can’t wait to buy one for myself!

    ReplyDelete
  11. nampak macam botol yang berkualiti pastu bila baca, eh murah la pulak. bolehlah beli nnti. memang wajib ada sekarang ni :)

    ReplyDelete
  12. packaging dia minimalis, sesuai dengan vibe sekarang. Harga pun tak mahal dan berpatutan dengan kuantiti produk.

    ReplyDelete
  13. This hand sanitizer brand is new to me, will check out coz i need to stock-up my sanitizer now.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Recent in Fashion

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community