Raikan Tahun Baru Cina dengan Virtual Lou Sang bersama Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa

February 08, 2021

 Salam dan hai semua,

Pejam celik dah masuk 2021 sekejapnya masa berlalu. Sekarang dah masuk bulan 2 semestinya perayaan Tahun Baru Cina akan disambut oleh bangsa Cina di Malaysia.

Walaupun PKP 2.0 bermula pada January lepas tak bermakna tak boleh nak celebrate Chinese New Year kan. Tak boleh raikan secara besar-besaran tetapi kita boleh raikan di rumah bersama family ๐Ÿ‘ช

๐™‚๐™ค๐™ฃ๐™œ ๐™“๐™ž ๐™๐™– ๐˜พ๐™๐™–๐™ž ๐™š๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฎ๐™ค๐™ฃ๐™š ๐Ÿงง✨

Raikan Tahun Baru Cina dengan Virtual Lou Sang bersama Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa

Raikan Tahun Baru Cina dengan Virtual Lou Sang bersama Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa

Eh sekarang dah zaman moden kita pun boleh raikan secara online ๐—ฉ๐—ถ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ฎ๐—น ๐—Ÿ๐—ผ๐˜‚ ๐—ฆ๐—ฎ๐—ป๐—ด bersama kawan-kawan. Banyak apps yang disediakan untuk menghubungi sesiapa sahaj secara online. So tak payah risau kalau tak dapat bertemu dengan kawan-kawan ataupun family jauh, kita boleh video call dan bersembang. Dengan cara ini kita masih dapat menghubungi dan mengeratkan silarurahim disamping kita akan membantu menurunkan kes Covid yang melanda dengan mengikut SOP & arahan yang diberikan kerajaan.

Tempah CNY Yee Sang dari Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa sekarang. Boleh lah toss yee sang together dengan family jauh & kawan-kawan ๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ฌ

Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa menyediakan 4 jenis Yee Sang dengah harga berikut:
๐Ÿ‘‰ Salmon RM100 net
๐Ÿ‘‰ Sliced Abalone RM88 net
๐Ÿ‘‰ Jellyfish RM88 net
๐Ÿ‘‰ Fruit RM68 net

Raikan Tahun Baru Cina dengan Virtual Lou Sang bersama Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa
Lia telah mencuba salah satu Yee Sang Salmon & dapat satu beg buah limau.

Raikan Tahun Baru Cina dengan Virtual Lou Sang bersama Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa
Portion yang sangat banyak sesuai makan bersama 6 hingga 8 orang.

Raikan Tahun Baru Cina dengan Virtual Lou Sang bersama Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa
dan juga bahan-bahan penyediaan yee sang yang diletakkan di dalam bekas yang cantik.


Tahun Baru Cina tak lengkap kalau tak ada limau.

Raikan Tahun Baru Cina dengan Virtual Lou Sang bersama Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa
Disebabkan yee sang ni portion yang sangat banyak so Lia makan bersama kawan-kawan office. Kali ni kami beramai-ramai zoom meeting bersama kawan blogger yang lain. Meriahnya walaupun secara online di zoom. Dapat juga meraikan & merasakan kemeriahanya walaupun buka secara fizikal.

Anda juga boleh menikmati CNY Yee Sang dari Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa dan meraikan secara Virtual Lou Sang bersama kawan-kawan & keluarga anda. 

TEMPAH SEKARANG

Raikan Tahun Baru Cina dengan Virtual Lou Sang bersama Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa

KLIK SINI ๐Ÿ’ป bit.ly/CNYYeeSang untuk tempahan secara pre-order & bawa pulang ke rumah sempena Chinese New Year.

Available for takeaway dari 1 hingga 26 February 2021 dari ⌚ pukul 10am hingga 8pm.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi ๐Ÿ“ž 04-888 8788 atau ๐Ÿ“ฑ WhatsApp 019-4090 460.

Tempahan mesti dibuat 24 jam sebelum.

๐Ÿšš FREE DELIVERY di dalam Penang Island dengan minumum order 10 pcs.

Mengikut terma & syarat.

Shangri-La's Rasa Sayang Resort and Spa

๐Ÿ“Alamat : Jalan Batu Ferringhi, Batu Feringgi, 11100 Batu Ferringhi, Pulau Pinang

๐Ÿ“žTel : 04-888 8888

Untuk maklumat lanjut, boleh kunjungi:

Jangan lupa untuk follow ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Blog ๐Ÿ’ป liahasty.com
Fb๐Ÿ”Œ fb.me/claracancer
Fb๐Ÿ“ฒ pages fb.me/liahasty
IG๐Ÿ“ธ instagr.com/liahasty
Tweet ๐Ÿฆ twitter.com/liahasty
YouTube ๐ŸŽฅ youtube.com/liahasty


#CNNYeeSang
#ChineseNewYear
#ChineseNewYear2021
#VirtualLouSang
#ShangrilaRasaSayang

You Might Also Like

0 inspiration

Powered by Blogger.

Recent in Fashion

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community