Beli produk Dr Ko dengan kod promo LIA10% untuk diskaun

August 06, 2021

Salam & Hai semua🙋

Sebelum ini Lia ada update mengenai rawatan laser di klinik dan juga produk kecantikan & kesihatan dari DR KO. Memandangkan kita masih dalam tempoh PKP banyak sektor tak boleh buka termasuklah klinik DR KO.  

Rawatan laser kat klinik 🏨 DR KO memang berkesan kulit pun makin elok. Tapi sekarang PKP tak boleh but rawatan, kita rawat wajah dengan produk skincare dari DR KO.

Kini nak shopping pun mudah je beli online di✌⏩ https://drkoskincare.com/ 💻 Tak perlu bergerak susah payah nak ke klinik. Stay safe & shopping for home 🏠

Ok nak bagitang juga jangan lupa masukkan kod promo 👉𝗟𝗜𝗔𝟭𝟬%👈 untuk diskaun semasa pembelian. Valid sehingga 31 Ogos 2021.

Suplemen Cerahkan Kulit 'Crystal Tomato Plus' dari Dr. KO
Crystal Tomato Plus

Purifying Cleansing Gel, Clarifying Mist, Brightening Age Refined Lotion & Aqua Gel Sunsreen SPF55



Lia juga dah mencuba beberapa produk dari , Antara produk yang Lia beli secara online ialah :

✅ Purifying Cleansing Gel
✅ Clarifying Mist
✅ Brightening Age Refined Lotion
✅ Aqua Gel Sunsreen SPF55
✅ Crystal Tomato Plus

Lagipun produk DR KO adalah produk mesra WUDHU. DR KO kini diiktiraf sebagai Penjagaan Profesional Kulit Mesra WUDHU. Sebelum solat bersihkan wajah mudah ditanggalkan dengan air.


Nak tahu review produk ini dengan lebih lanjut boleh baca blog Lia ✌⏩ liahasty.com



Rawatan Kulit GentlePeel di Klinik Pakar Dr Ko Juru

DR KO Skin Specialist 

Penang (AutoWorld)
PT 1797-1-4A (Plot15A) First Floor, Kompleks Auto World, Jalan Perusahaan Juru Interchange, 13600 Perai, Pulau Pinang

T: +604 5025 240
T: +6013-6704288
F : +604 5027 079

Waktu Operasi :
Isnin hingga Jummat (10 pagi - 7 petang)
Sabtu (10 pagi - 6 malam)
TUTUP PADA HARI AHAD 

Untuk maklumat lanjut, boleh kunjungi laman web & media sosial :

 DR KO Skin Specialist 
💕 Laman web : https://www.koskinspecialist.com/

 #koskinspecialist #drkoskincare #drko #drkoskinspecialist #staysafe #stayhome #shoponline #freepostage #freedelivery #letsfighthtistogether

You Might Also Like

0 inspiration

Powered by Blogger.

Recent in Fashion

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community