JUALAN BUKU BIG BAD WOLF KEMBALI KINI DI PUCHONG & LAMAN SHOPEE

 KNOCK KNOCK❗ THE WOLF IS BACK…
JUALAN BUKU BIG BAD WOLF KINI DI PUCHONG

(15 -28 November 2021)

JUALAN BUKU BIG BAD WOLF KEMBALI KINI DI PUCHONG & LAMAN SHOPEESELANGOR, 17 NOVEMBER 2021 --- Jualan buku Big Bad Wolf πŸ“š di di HeroMarket, Bandar Puteri Puchong sehingga 28 November 2021. Sejak Jualan Buku sebelum ini, Big Bad Wolf telah mengambil langkah besar untuk kembali untuk acara ketiga pada tahun ini selepas terhenti akibat pandemik .

Big Bad Wolf menyajikan baris demi baris tajuk pada harga yang menakjubkan, matlamat Jualan Buku dalam skala πŸ‘ͺ dan sifat ini adalah untuk menyediakan buku yang bagus pada harga yang berpatutan πŸ’° dan menyumbang ke arah meningkatkan jumlah pembaca, meningkatkan kesedaran tentang faedah buku dan menyemai keperluan untuk menambah baik. Penguasaan bahasa Inggeris di kalangan kanak-kanakπŸ‘¦πŸ‘§ dan dewasa πŸ‘¨πŸ‘©. Pelanggan kini berpeluang untuk bersiar-siar melalui pelbagai pilihan, membaca dengan baik dan menikmati diskaun sehingga 95% daripada harga runcit yang disyorkan.

Jualan Buku ini menghimpunkan lebih 150,000 judul daripada pelbagai genre seperti novel, bukan fiksyen dan fiksyen, buku meja kopi, buku masakan🍳, buku kanak-kanak untuk semua peringkat umur yang sesuai untuk ibu bapa, guru dan hampir sesiapa sahaja yang gemar membaca atau mahu mula membaca πŸ“•πŸ“—πŸ“˜πŸ“™

JUALAN BUKU BIG BAD WOLF KEMBALI KINI DI PUCHONG & LAMAN SHOPEE

Jadi, pergi ke Hero Market pada bila-bila masa antara 10 pagi hingga 10 malam di Bandar Puteri Puchong dan dapatkan satu atau dua buku untuk rakan dan keluarga anda kerana musim cuti akan bermula.
 
Demi keselamatan dan kebersihan pelanggan dan kakitangan kami, langkah-langkah SOP keselamatan pencegahan dan langkah berjaga-jaga yang dikuatkuasakan oleh Kerajaan Malaysia akan dipatuhi pada setiap masa. Pelanggan yang memasuki Jualan Buku akan sentiasa dipantau untuk memastikan mereka memakai mask 😷 dan mengekalkan jarak selamat antara satu sama lain semasa membeli-belah.
πŸ‘«

JUALAN BUKU BIG BAD WOLF KEMBALI KINI DI PUCHONG & LAMAN SHOPEE
 
Sales Period: 15 – 28 November 2021
Time: 10am – 10pm
Venue: HeroMarket, Level 1, Bandar Puteri Puchong

JUALAN BUKU BIG BAD WOLF KEMBALI KINI DI PUCHONG & LAMAN SHOPEE
Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web & media sosial : Big Bad Wolf Books 

atau 

jika anda tidak dapat melawat dan ingin membeli-belah dari keselesaan rumah anda, teruskan ke laman Shopee.
 
πŸ’• Website: https://bigbadwolfbooks.com/
πŸ’• Shopee Store: https://shopee.com.my/bigbadwolf_os
πŸ’• Facebook: https://www.facebook.com/bbwbooks
πŸ’• Instagram: https://www.instagram.com/bigbadwolfbooks/
πŸ’• Twitter: https://twitter.com/bigbadwolfbooks

#BigBadWolfBooks #BBWShopee

Post a Comment

0 Comments