Hand Sanitizer tanpa alkohol hapuskan bakteria & bau busuk dari Aura by Hiska

Salam & Hai semua ๐Ÿ™‹

Guys korang jangan lupa Pandemik masih belum berakhir walaupun sudah masuk tahun baru 2022. Sekarang kita dibanjiri dengan virus Covid-19 Omicron pula dengan peningkatan kes yang tinggi. Ingat kita selalu amalkan SOP tak kira berada dimana & salah satunya penggunanan sanitizer yang kerap. Jom lia recommend korang satu sanitizer tanpa alkohol dari Aura by Hiska


Hand Sanitizer tanpa alkohol hapuskan bakteria & bau busuk dari Aura by Hiska

Sanitizer ini dicipta oleh syarikat Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ dengan fungsi Anti-Mikroba 
( Antibakteria, Anti Virus, Anti Fungus )

Testimoni terbukti dengan pengiktirafan dari ILAC-MRA dan testimoni dari SPCA dan syarikat besar seperti KL Sentral, AEON, SOGO, Jabatan jabatan Kerajaan, Bank ๐Ÿฆ, Masjid ๐Ÿ•Œ terkenal di Malaysia. Ini bukan sahaja sanitizer biasa, tapi sangat berkesan terhadap gangguan serangga, menghilangkan kegatalan gigitan serangga, ruam dan bintat.

Boleh hilangkan kesemua bau busuk najis ๐Ÿ’ฉ, sampah sarap๐Ÿšฎ, & rokok ๐Ÿšฌ

Satu sanitizer, berbagai fungsi, sesuai untuk Pandemic, dan juga sesuai selepas Pandemic.

KETERANGAN PRODUK

PRODUK ANTIBAKTERIA 5 DALAM 1 YANG DIHASILKAN OLEH SYARIKAT BUMIPUTERA telah digunakan oleh Hub Terminal Pengangkutan, Pusat Membeli Belah serta hotel hotel terkemuka sejak 2016.

✔ Fungsi antibakteria diperolehi dari laporan ujian makmal produk yang telah dijalankan pada 24hb April 2017 dan 16hb Mei 2017 oleh BP Food Testing Sdn Bhd, iaitu syarikat yang diiktiraf oleh ILAC-MRA ( International Laboratory Accreditation Cooperation ) yang berpusat di Australia. 

✔ Ujian makmal adalah mengikut spesifikasi yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia serta Standards Malaysia

 PEMBUNGKUSAN & BENTUK PRODUK

Hand Sanitizer tanpa alkohol hapuskan bakteria & bau busuk dari Aura by Hiska

Hand Sanitizer tanpa alkohol hapuskan bakteria & bau busuk dari Aura by Hiska
.
Produk hand sanitizer Aura by Hiska didatangkan dalam bentuk botol berpenutup jenis semburan berwarna hitam dengan bersaiz 100ml. Saiznya sederhana mudah dipegang, dan disekeliling produk dilabelkan nama produk, keterangan produk, bahan dan kandungan, & cara penggunaan dalam bahasa Melayu.

Hand Sanitizer tanpa alkohol hapuskan bakteria & bau busuk dari Aura by Hiska

Untuk penggunaan hand sanitizer Aura by Hiska, hanya picit untuk semburan bahagian atas tanpa perlu membuka penutup dan sembur sahaja di tempat yang memerlukan.

TEKSTUR PRODUK

Tekstur produk hand sanitizer Aura by Hiska ini dalam bentuk cecair berwarna transparent, ringan, tidak melekit, berbau wangi, & cepat meresap. Sesuai sangat untuk menghilangkan bau busuk yang tak diingini.

BAHAN DAN KANDUNGAN

Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Hydrochloric Acid, Benzyl Isothiazolinone, Formic Acid, Citric Acid, Citrus Lemon, Fragrance, Water

KELEBIHAN PRODUK

Hand Sanitizer tanpa alkohol hapuskan bakteria & bau busuk dari Aura by Hiska

๐Ÿ“Œ produk Aura by Hiska mampu membunuh bakteria seperti Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Salmonellae, Yeasts dan Moulds. Fungsi antibakteria yang ada pada produk menunjukkan ianya sesuai untuk dijadikan sebagai sanitiser, dan ujian makmal menunjukkan kandungan bahan produk adalah selamat dan tidak merbahaya.
 
๐Ÿ“Œ mempunyai fungsi bagi menghindarkan serangan serangga seperti nyamuk, lalat serta haiwan perosak seperti tikus, lipas, cicak, anai anai, lebah, pacat dan lintah.

๐Ÿ“Œ menghasilkan wangian yang lembut serta tahan lama dan amat sesuai bagi kegunaan di rumah, pejabat dan di dalam kenderaan...

๐Ÿ“Œ menyerap dan mengatasi masalah apa jua bau busuk seperti najis, air ikan, rokok, durian, kelembapan, kasut..

๐Ÿ“Œ fungsi antibakteria dan sntiseptik yang ada pada produk Aura by Hiska mampu mengurangkan kesan kesan kegatalan akibat gigitan serangga serta masalah kurap yang terdapat pada haiwan.

CARA PENGGUNAAN PRODUK

Semburkan hand sanitizer Aura by Hiska ke tangan atau permukaan yang perlu dibersihkan.
 
Amaran:
๐Ÿ‘‰ Jika terkena mata, bilas menggunakan air dan dapatkan rawatan doktor dengan segera.
 
Isipadu Produk  : 100ml

Harga :
RM 16.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 21.50 (Sabah & Sarawak)

WHERE TO BUY

Dapatkan segera produk hand sanitizer Aura by Hiska sekarang 

Jom dapatkan segera Aura by Hiska di laman shopee❗  ๐Ÿ Š KLIK SINI


Untuk maklumat lanjut, boleh kunjungi :


#sanitizers #Aurabyhiska #Hiska

Post a Comment

0 Comments