Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

June 19, 2022

  Salam & Hai semua πŸ™‹

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Korang nak abadikan memori terindah sebagai kenangan❓

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Korang tau tak Printcious boleh customised gambar anda dalam bentuk gift yang anda suka. Boleh buat kenangan di rumah ataupun sebagai hadiah untuk orang tersayang.

Mengenai Printcious


Printcious ialah 1 daripada kedai dalam talian terbesar di Asia Tenggara untuk orang ramai memperibadikan hadiah istimewa seperti kemeja-t, kanvas, beg tote, cawan, keychain, mouse pad, dan banyak lagi. Setiap item yang ditempah boleh customised sendiri nama, foto dengan design sedia ada ataupun design anda sendiri.

Best Custom Gifts & Personalised Gift Ideas in Malaysia
Make someone you love smile today with your perfect custom gifts


Printcious is about creating personal gifts.
Printcious ialah tapak web e-dagang yang mengkhusus dalam hadiah yang diperibadikan di mana sesiapa sahaja boleh mereka bentuk hadiah mereka sendiri dengan alatan reka bentuk dalam talian  yang mudah digunakan dan mendapatkan hadiah unik untuk diri mereka sendiri dan orang tersayang.

Printcious is about finding the right gifts.
Apabila ditanya mengapa kami memilih hadiah yang diperibadikan sebagai fokus utama kami untuk menjalankan perniagaan, jawapan kami adalah mudah. Kami ingin memerangi semua cabaran yang terdapat dalam hadiah tradisional biasa; tidak dapat dilupakan, memakan masa dan mahal. Oleh itu, Printcious berdiri sebagai penyelesaian yang berkesan kepada semua isu yang diketengahkan di mana kami berhasrat untuk memberikan pelanggan kami idea hadiah istimewa. Ia bukan sekadar hadiah tetapi, ia adalah hadiah yang dibuat dari lubuk hati mereka dengan sentuhan peribadi dan DIY.

Printcious is about creating happiness.
Kelahiran Printcious mengukuhkan lagi kepercayaan kami untuk terus memupuk budaya pemberian hadiah dan menyediakannya kepada semua orang tanpa mengira kreativiti mereka. Jika kita boleh menyokong apa-apa, ia adalah untuk memastikan kepuasan pelanggan. Kami amat percaya bahawa kebahagiaan pelanggan adalah keutamaan kami dan kami sedang berusaha untuk memastikan pelanggan kami dijaga dengan baik dan berpuas hati dengan hadiah yang mereka hantar atau terima.


Bagaimana ia berfungsi 


Mula mereka bentuk hadiah anda sendiri dalam masa 3 minit sahaja.
1) Pilih produk anda
2) Muat naik gambar atau reka bentuk
3) Tambah & edit teks
4) Buat pesanan


Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

So sis Lia pun tak lepaskan peluang customised sendiri & juga print gambar dalam bentuk : T-Shirt, Canvas (45cm x 30cm), Mug & Tote Bag.

T-Shirt

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

No matter what types of personality you have, our T-shirts make a wonderful gift for anyone or even for you. So let's get your cool T-shirt printed & stay comfortable all day now.

 πŸ‘‰ Designed to withstand washdown conditions, without shrinking or tearing.
πŸ‘‰ Wide-cut arms ensure your arms don't become constricted.
πŸ‘‰ Features a ribbed neck for added comfort and ease of wearing.
πŸ‘‰ Brand: GILDAN (Top apparel brand in USA)
πŸ‘‰ Material: 100% Premium Cotton
πŸ‘‰ Available size: XS, S, M, L, XL, 2XL
πŸ‘‰ Available colour: White, Black, Grey, Red, Sand, Navy, Dark Blue, Maroon, Green, Yellow
πŸ‘‰ Thickness: 210 gsm
πŸ‘‰ Printing Size: A4 or 8.27 × 11.69 inches
πŸ‘‰ Occasions: Halloween

Halloween Super You T-Shirt

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Saiz T-shirt ini Unisex so sis pilih saiz S warna putih design 3- Halloween Super You T-Shirt. Material cotton memang selasa pakai. Rasa macam best letak nama di baju sendiri. Design simple tapi nice. Atleast kalau datang event blogging atau apapun pakai tshirt ada nama ni boleh rebranding nama sendiri. Dari jauh dah boleh kenal kan walaupun pakai mask😜


Tote Bag

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Shop from our lavish collection of tote bags designed for perfection and for all day long needs.

πŸ‘‰ Can be printed pattern both sides, eco-friendly, convenient and practical, also be a good choice for the sales promotion.
πŸ‘‰ It gives an advantage of strength whilst being lightweight, which makes them the ideal packaging solution for many different products.
πŸ‘‰ They are perfect for shopping, promotions, exhibitions and re-sale.
πŸ‘‰ Environmentally Friendly.
πŸ‘‰ Type: 100% polyester fabric.
πŸ‘‰ Size: 34cm (L) x 40cm (H) / 13.4" (L) x 15.7" (H)
πŸ‘‰ Colour: White

Design Your Own Tote Bag

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Untuk tote bag, sis pilih klik Design Your Own sebab nak design sendiri. Material bag sangat puas hati polysester fabric yang nampak tebal & berkualiti. Tote bag pula nak bawa pergi office maklumlah keja construction nak usung banyak barang pergi site. Tak payah bagitau kerja apa orang dah tahu kan 😝


Canvas (45cm x 30cm)

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Uplift the energy in your room with custom canvas decorations to grace every corner of personal and working space. Immerse yourself in a spot surrounded by images of loved ones, great memories and your unique artistic taste.

Print captivating artwork of choice or revamp with your personal photos on our high quality canvas. Mounted on lightweight wooden frame, our canvas is ready-to-hang yet durable to withstand any given condition. Great colour accuracy allows you to see the true tone as you envision.

Thickness: 3cm / 1.18"

πŸ“ Durable High-Quality Frame
πŸ“ World-class Craftmanship
πŸ“ Exceptional Quality Print
πŸ“ Easy To Hang
πŸ“ Different Sizes Based on Your Creativity
πŸ“ Perfect Decor Ideas For Your Home or Office

Design Your Own Canvas

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Sis design sendiri canvas dengan klik Design Your Own sebab nak full canvas gambar penuh. Canvas ni serious memang puas hati dengan kemas dan berkualiti. Tak sabar nak gantung di dinding rumah. Gambar nikah bersama pasangan sis print dalam bentuk canvas saiz 45 cm x 30 cm. Happy pula bila tengok teringat gambar masa nikah dulu. πŸ˜šπŸ’–


Mug

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

A lot of secret smiles start with your morning drink. Enjoy sipping your favourite drink at any time of the day with the best mug from us.
πŸ‘‰A customised mug is sure to be a statement piece on your shelf.
πŸ‘‰Tested for RoHS compliance.
πŸ‘‰Printed with heat transfer printing. The colour coated in outer appearance only.
πŸ‘‰Material: Porcelain
πŸ‘‰Dimensions : Approximately 9.7cm / 3.8" in height & 8cm / 3.1" diameter.
πŸ‘‰Weight: Approximately 450g inclusive protective plastic & box.
πŸ‘‰Capacity: Standard 11oz or 330ml
πŸ‘‰Printing Area: 19cm x 8cm / 7.5" x 3.1"
πŸ‘‰Colour: White, Black, Blue, Green, Orange, Yellow, Red, Pink, Dark Blue
πŸ‘‰Occasions: Valentine's Day, Anniversary

Recipients: For Husband, For Wife, For Girlfriend

Valentine's Day It Is Love Heart Balloon

Customised, Tempah & Cetak Hadiah Peribadi & Orang Tersayang di Printcious

Untuk mug sis pilih design Valentine's Day It Is Love Heart Balloon dengan pilihan warna putih. Kualiti mug pun sangat bagus. Gambar wedding outdoor pula sis print di mug, bila nak minum rasa sweet gitu 😘





Tak semua gambar kita kena simpan dalam handphone atau softcopy. Bila printout keluar rasa best dapat tengok depan mata. Lain feel dia bila tengok gambar printed depan mata. Mana tau hadiah bermakna buat seseorang. Hasil & kualiti di Printcious memang terbaik. Boleh belek sendiri bila barang sampai. Sangat puas hati ❗

So korang jom lah abadikan memori anda di Printcious.


Untuk maklumat lanjut boleh kunjungi :

πŸ“Ž Laman web : https://www.printcious.com

#Printcious

You Might Also Like

0 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Travel Buddies

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community