Neck Support Pillow dari ITSU WORLD kurangkan Sakit Leher & Beri Keselesaan

   Salam & Hai semua 🙋

Neck Support Pillow dari ITSU WORLD kurangkan Sakit Leher & Beri Keselesaan

Kalau korang naik kereta perjananan jauh takpun duduk terlalu lama di kerusi ketika bekerja 💻 memang perlukan 'Neck Support Pillow' dari ITSU WORLD.

 Tidur secara duduk ketika travel atau perjalanan lama memang boleh menyakitkan. Dengan penggunaan 'Neck Support Pillow' dapat mengurangkan rasa sakit leher & memberikan keselesaan di mana sahaja.

KETERANGAN PRODUK

Neck Pillow
Color: Navy Blue

Neck Support Pillow dari ITSU WORLD kurangkan Sakit Leher & Beri Keselesaan

Supporting Travel Neck Pillow - untuk Perjalanan dan Tidur Selesa di Kapal Terbang, Car Road Trips, Bas, Kereta Api atau di Rumah.

SESUAI UNTUK RUMAH kerana bentuknya yang ergonomik direka untuk berehat dan tidur yang selesa sambil duduk tegak di atas katil atau di atas sofa; ia padat dan mudah disimpan;

IDEAL UNTUK PENERBANGAN PESAWAT kerana ia berfungsi; anda boleh menyesuaikannya untuk keselesaan maksimum dan tidur siang yang berkualiti semasa duduk di kerusi lorong, tengah atau tingkap; CEMERLANG UNTUK SEMUA BENTUK PERJALANAN kerana ia boleh membantu anda berehat dan tidur dalam sebarang posisi duduk dalam kereta, kereta api atau menaiki bas;

SOKONGAN 360° ALL AROUND – 'Neck Support Pillow' dari ITSU WORLD direka bentuk ergonomik, 360 darjah di sekeliling menyokong leher anda. Hentikan kepala anda daripada jatuh ke hadapan atau condong ke kiri atau kanan

KESELESAAN LEHER DI MANA-MANA ​​- Kita sentiasa rasa sakit leher apabila membaca lama, bermain game, menonton TV di rumah, tidur siang di pejabat atau mengembara dengan kapal terbang, kereta, kereta api. 'Neck Support Pillow' dari ITSU WORLD direka untuk menawarkan sokongan leher yang sempurna untuk melegakan sakit leher dan membolehkan anda menikmati rehat yang selesa.
 
Semua produk kami adalah 100% tulen, dan akan dihantar dalam masa 3 hari bekerja.


PEMBUNGKUSAN & BENTUK PRODUK

Produk Neck pillow ITSU dibungkus dalam kotak bewarna putih. Disekeliling produk dilabelkan nama produk, keterangan produk, bahan dan kandungan, alamat dikilangkan, berat produk, & cara penggunaan dalam bahasa Inggeris.

Produk Neck pillow ITSU didatangkan dalam warna Navy Blue.

TEKSTUR PRODUK

Tekstur produk Neck pillow ITSU ini sangat lembut bila sentuh, pegang & diletakkan di permukaan leher. Kain permukaan luar sangat lembut dan berkualiti.

Permukaan produk Neck pillow ITSU yang sangat & selesa boleh mengurangkan rasa sakit di bahagian leher. 

Harga :
RM 39.90


Neck Support Pillow dari ITSU WORLD kurangkan Sakit Leher & Beri Keselesaan

Neck Support Pillow dari ITSU WORLD kurangkan Sakit Leher & Beri Keselesaan

Korang tau tak ITSU WORLD ada buat program sewaan kerusi urut pertama di Malaysia. Boleh unboxing urutan sensei sebenar di rumah dari serendah RM128 sebulan (RM 4.27 sehari)

Miliki produk secara nyata pada akhir tempoh sewaan anda.

Kalau korang nak tau dengan lebih lanjut mengenai produk keluaran ITSU WORLD
Boleh kunjungi Instagram @itsuworld 
Untuk maklumat lanjut boleh kunjungi :

📎 Laman web : https://itsu.world/my/

#ITSUMY #syoooksewa

Post a Comment

0 Comments