Warga Pulau Pinang tempah makan sekarang di Air Asia Super App

  Salam & Hai semua 🙋

Dulu kalau selalu travel & fly bersama Air Asia selalu tempah tiket penerbangan dengan aplikasi Air Asia Super App. Sekarang aplikasi ini telah mengambangkan aplikasi nya bukan sahaja untuk menempah tiket penerbangan tetapi juga untuk RIDE, FOOD, SNAP, TRAVELMALL dan banyak lagi.

Baru-baru ini sis Lia baru sahaja mencuba menempah makanan food delivery melalui FOOD di Air Asia Super App. Yes sekarang anda warga Pulau Pinang dah boleh menempah makanan kegemaran anda secara online, membuat bayaran & makann terus dihantar kepada anda melalui Air Asia Super App.

Sis Lia suka makan ayam panggang kegemaran di restoran 🍗 Nandos Malaysia 😋 Terima kasih kepada Air Asia Food MY sekarang dah boleh tempah makanan di sini tanpa perlu muat turun applikasi lain. Satu aplikasi memang sangat mudah untuk membuat tempahan pelbagai jenis keperluan.


Sekarang boleh makan makanan favorite dengan mudah di rumah atau pejabat tanpa perlu beratur panjang di restoran atau berada dalam kesesakan lalu lintas.


Kepada semua warga Pulau Pinang 🏝️, pesan makanan kegemaran anda pada merchant terpilih dari Air Asia Super App sekarang❗

Pautan ke halaman makanan airasia ➡️ https://www.airasia.com/food/my/en

Penjimatan tidak pernah kelihatan sehebat ini dengan DISKAUN 40% Jualan Kilat❗❗

Nantikan dengan pelbagai peniaga untuk hidangan harian anda❗❗

T&C dikenakan


Untuk maklumat lanjut boleh kunjungi :


Post a Comment

0 Comments