Rawat Gusi Berdarah dengan PerioLacer Bioadhesive Gel

February 03, 2019

Salam dan Hai semua,

Salah satu tanda penyakit gusi ialah berlakunya gusi berdarah. Jika sering berlaku pendarahan, ini menunjukkan anda kurang menjaga kebersihan mulut dan gigi. Ramai yang tidak sedar terkena penyakit gusi berdarah dan menganggapnya suatu yang normal. Terdapat banyak sebab berlakunya gusi berdarah antaranya teknik menggosok gigi yang salah, ulser mulut, kesalahan memakai gigi palsu ataupun pendakap gigi, infeksi dalam gigi atau gusi, luekemia dan banyak sebab lagi.

Kita sering menjaga kebersihan gigi jika sensitif dan berlubang bukan. Bagaimana pula jika kesihatan gusi pula❓ Kalau dibiarkan berterusan tanpa rawatan akan menyebabkan jangkitan dan sakit semakin melarat.

www.liahasty.com
Rawat Gusi Berdarah dengan PerioLacer Bioadhesive Gel

Bagi seseorang yang sering mempunyai ulser mulut sudah biasa dengan keadaan gusi berdarah. Bila ulser menyerang memang menyakitkan, tidak selesa untuk makan dan  minum apatah lagi untuk memberus gigi anda.

 Oleh itu, anda harus menggunakan :

www.liahasty.com

Rawat Gusi Berdarah dengan PerioLacer Bioadhesive Gel

PerioLacer Bioadhesive Gel
- Kawalan Aktif Plak PergigianMengandungi 0.20% glokonat klorheksidin gel antimikrobial mempunyai keupayaan untuk:
👉 mengurangkan bakteria di mulut anda


👉 merawat penyakit gusi


Pembungkusan Produk

Pandangan Sisi Sekeliling Kotak PerioLacer Bioadhesive Gel

Produk PerioLacer Bioadhesive Gel didatangkan dalam kotak pembungkusan berwarna putih yang dilabelkan sekelilingnya dengan nama produk, keterangan produk, kod bar, bahan dan kandungan, kod bar dan alamat dikilangkan.

Bentuk Produk

Pandangan Hadapan dan Belakang PerioLacer Bioadhesive Gel

Produk PerioLacer Bioadhesive Gel ini didatangkan dalam bentuk tiub berpenutup seperti ubat gigi yang lain dalam warna putih biru dan juga dilabelkan sekelilingnya.

Pandangan Hadapan dan Belakang PerioLacer Bioadhesive Gel

Penutup yang senang dibuka dan ditutup dan cecair di dalam tidak mudah keluar. Saiznya yang ringan dan mudah dibawa.Produk ini juga datang dengan tiub khas panjang untuk memudahkan aplikasi di dalam mulut.

Tekstur ProdukBuka penutup, ambil hujung penutup dan terbalikkan, tekan di bahagian bukaan produk, lubang akan terbentuk dan produk sedia digunakan.


Untuk memudahkan aplikasi, anda juga boleh memasang tiub panjang. Tiub ini dapat mencapai bahagian dalam mulut seperti gusi dan gigi yang sakit untuk diletakkan gel.Teksturnya berbentuk gel lutsinar.

Kelebihan Produk
👉 Keberkesanan yang sama dengan kepekatan rendah dan kesan sekunder yang lebih rendah (pewarnaan)
👉 Masa rasa yang paling menyenangkan
👉 Efektif untuk digunakan pada gigi dan gusi sensitif 
👉 Bebas alkohol dan gluten

Fungsi
1. Menghapuskan struktur plak sedia ada
2. Menghalang melekat protein saliva dan pembentukan plak baru
3. Memusnahkan mikro organisma yang bertanggungjawab untuk pembentukan plak gigi

Cara Penggunaan


Selepas mulut dibersihkan, sapukan 2-3 kali sehari dengan berus gigi atau jari bersih. Urut perlahan-lahan dengan hujung jari untuk mempromosikan penyerapan gel, supaya ia membentuk filem pelindung tipis antara gigi dan gusi. Jangan bilas selepas permohonan.

Anda perlu menggunakan produk ini jika :

Testimoni Pelanggan

Untuk mengetahui lebih lanjut, boleh anda lihat testimoni dari pelanggan yang menggunakan produk PerioLacer Bioadhesive Gel . Dengan testimoni ini boleh meningkatkan lagi kepercayaan anda terhadap produk ini.
Saiz Produk
50ml

Harga Produk
RM 37.50
Untuk maklumat lanjut, boleh kunjungi :You Might Also Like

0 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community